2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با این شرایط قطعا نه ! اگه مطمن شم توبه واقعی کرده و مومن و مذهبی شده قطعا بله!( چون خودم مذهبی ام)

منم مذهبی ام ولی من عاشقش بودم رفت با پارتنرای مختلف رل زدن و این حرفا الان میگ پشیمونم نمیخام برم سمتش ولی ی حسی میگ ن این همون آدم قبله

منم مذهبی ام ولی من عاشقش بودم رفت با پارتنرای مختلف رل زدن و این حرفا الان میگ پشیمونم نمیخام برم س ...

عزیزم شما که مذهبی هستی بیشتر نابود میشی...

تا مطمن نشدی توبه واقعی کرده و تغییر کرده نذار بیاد خواستگاری...

پرنسسعلی ها نیان تو تاپیکم😒😒

خودش که میگ با خیلیا رابطه داشتم ی ترسی تو دلم افتاده

گلم وقتی از گذشتش خبر داری و میدونی چیکار کرده خیلی سخته کنار اومدن با این موضوع اگه خودت روابط قبل ازدواج رو تجربه نکردی حیفه با همچین آدمی ازدواج کنی تو پاکیت رو حفظ کردی لیاقت تو آدمی مثل خودته اینو بدون ، توبه هم کرده باشه باز اعتماد به همچین آدمی سخته و دلچرکین میکنه آدمو یاد گذشته 

از این ور دوسش دارم از این ور ترس خیانت دارم

همین علاقه ها باعث میشه چشم رو خیلی ایرادات بسته بشه

اگه سنش بالا ۳۰ سال که کلا قیدشو بزن

عاقلانه تصمیم بگیر نه احساسی

آدم متعهد تو تجرد هم تعهد داره

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

گلم وقتی از گذشتش خبر داری و میدونی چیکار کرده خیلی سخته کنار اومدن با این موضوع اگه خودت روابط قبل ...

تمام ذهنم درگیره پسرعمم هس خیلی دوسش داشتم ولی این خراب کرد اصن خاب ندارم انقد فکرم درگیره

بعد تازه میگه کسی رو میخام که پاک باش رابطه نداشته

مشکلی نیس بگرده حتما پیدا میکنه چطور اون دوس داره با آدم باعفت ازدواج کنه مسلما این حق تو هم هست ، گلم عشق و دوست داشتن فقط کافی نیس ، اونم عاشق پسری که عشق و‌حالش رو همه جوره کرده و‌اومده سراغ تو ، بیشتر فکر کن زندگی با آدم بی بند و بار تنوع طلب خیلییی سخته 

بعد تازه میگه کسی رو میخام که پاک باش رابطه نداشته

عجب

بگو خودت پاک بودی؟

باور کن ازدواج دخترای معصوم بدون حتی یک رابطه با اینجور مردا مجوز روابط متعدد بهشون میده

ایشون کاملا خودشو لو داده با این حرف جواز خیانت و ...به خودش میده چون از نظر خودش مرده

آسان گذرانید جهانِ گذران را...