2777
2789
تمام ذهنم درگیره پسرعمم هس خیلی دوسش داشتم ولی این خراب کرد اصن خاب ندارم انقد فکرم درگیره

گلم خودت بهتر از همه میدونی شرایط پسر عمت چیه وچجور شخصیتی داره ، اینکه از گذشتش خبر داری این یه نشانه هس خودت رو گول نزن حیفه بخدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکلی نیس بگرده حتما پیدا میکنه چطور اون دوس داره با آدم باعفت ازدواج کنه مسلما این حق تو هم هست ، گ ...

بهش گفتم واقعا من بهت شکاکم میگ تو دهن بینی 

میگ الان فکراتو کن که من اینجوری بودم 

بهش گفتم واقعا من بهت شکاکم میگ تو دهن بینی میگ الان فکراتو کن که من اینجوری بودم

بگو چه شکی ؟؟؟ فقط آگاهم از کارات چجور کنار بیام ؟ عزیزم بعد ازدواج هم اون گذشته کثیفش جلو چشمته و ناخودآگاه شکاک میشی ، زندگی با آرامش حق توعه ، نه اینکه دائم فکرت بمونه پیش همسرت که الان پیش کیه یا چیکار میکنه

گلم خودت بهتر از همه میدونی شرایط پسر عمت چیه وچجور شخصیتی داره ، اینکه از گذشتش خبر داری این یه نشا ...

خودم باهاش بودم ولی رابطه برقرار نکردیم 

میترسم خاستگار بیاد این برملا کنه 

ولی من با کسی غیر از این نبودم اونم مدت کوتاهی چن سال پیش 

بگو چه شکی ؟؟؟ فقط آگاهم از کارات چجور کنار بیام ؟ عزیزم بعد ازدواج هم اون گذشته کثیفش جلو چشمته و ن ...

دقیقا الانم همین حس رو دارم خیلی ذهنم درگیره چون من دوسش داشتم بهشم گفتم برو با کسی که مث خودته ازدواج کن

ترس نداره ، ولی اون کیس ازدواجت آدم به درد نخوری نیس که بخاطرش استرس داشته باشی

دقیقا حرفتون خیلی قبول دارم اونوق همش خونه ماس پنج شنبه و جمعه همش خونه ماس میاد پیش من منم ازش دوری میکنم نمیدونم کجا برم جلو چشام نباش

عجببگو خودت پاک بودی؟باور کن ازدواج دخترای معصوم بدون حتی یک رابطه با اینجور مردا مجوز روابط متعدد ب ...

دقیقا بهش گفتم گفت حرفت حقه جوابی ندارم

تازه اون میخاد منت سرمن بزار پسرعمم