2777
2789
عنوان

اعتماد به مشاور مدرسه

112 بازدید | 12 پست

گفت دوشنبه میام کلاس دنبالت دوباره صحبت کنیم دفتر پیش دبیرا نمیره کلا اما همه دبیرا میدونن خیلی ساکتم و افسردم و‌.. به نظرتون باهاش صحبت کنم

بستگی به شخصیتش داره که دهن لق باشه یا نه. دیگه خودت باید بشناسیش که مهربون و قابل اعتماده یا نه

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی به شخصیتش داره که دهن لق باشه یا نه. دیگه خودت باید بشناسیش که مهربون و قابل اعتماده یا نه

مهربون که خیلی دخترش همکلاسیمه 

مشاور بهم گفت فقط افکار خودکشی را میگیم به نظرت این جایز نیست که پدر و مادر دانش آموز نجاتش بدن و مواظبش باشن؟گفتم نه گفت افکار خودکشی داری؟دیدم دارم گند میزنم لو میدم گفتم نههه 

مهربون که خیلی دخترش همکلاسیمه مشاور بهم گفت فقط افکار خودکشی را میگیم به نظرت این جایز نیست که پدر ...

حالا چرا میخوایی خودکشی کنی؟

کلا این دوره سنی خیلی شخم*ه ، من خودم حالم از خودم و زندگیم و همه چی بهم میخورد. خونواده‌امم بدتر روانیم کرده بودن. 

اما همیشه از مرگ ترس داشتم و به خودکشی فکر نمیکردم و یه نیمچه امیدی به آینده داشتم.

تو هم هر چقدر که زندگیت بد باشه باز به خودکشی فکر نکن، بجنگ، داغون شو اما جون خودت رو نگیر. 

هممون بالاخره یه روزی میمیریم حالا چه عجله ایه که زوذتر بری! بمون شاید فردا، یه سال دیگه، ده سال دیگه یا...فرجی شد. یه هدف داشته باش و براش تلاش کن، اگه نشد برو سراغ هدف بعد

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️