pink_moon_6667 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/23 تعداد پست: 562 عنوان فیتنس 🏋♀️🏒⚽🎱🥋🥊 170 بازدید | 10 پست سلام، یه سوال داشتم درمورد فیتنس اول اینکه با وسیله خاصی تمرین میکنن یا همنجوری؟ بعد اینکه رژیم غذایی باید داشته باشیم یا نه؟ و اینکه هدف این ورزش دقیقا چیه؟ زندگی… 1404/01/29 | 21:36 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sunshine997 عضویت: 1403/11/26 تعداد پست: 2748 اره اکثر تمرین ها با دستگاههاگه وزنت نرماله رژیم خاصی لازم نیست بگیریهمین که بعد ورزش پروتئین و کربوهیدرات مصرف کنی اوکیههدفشم بستگی به خودت و بدنت و برنامت دارهکه بخوای سفت کنی عضله هات رو یا حجیم کنی و فلان «آدمها وقتی واقعاً آزاد میشن، که بفهمن دردشون دشمن نیست؛ راهنماست.»
فاطیما۱۱۰ عضویت: 1401/09/26 تعداد پست: 1066 با کش پیلاتس کش مینی لوپ وزنه توپ تخته استپ چوب ورزشی تمرین میکنن. رژیم غذایی داشته باشی بهتره. هدفش لاغری و خوش هیکل شدن و چربی سوزی و عضله سازی
pink_moon_6667 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/23 تعداد پست: 562 اره اکثر تمرین ها با دستگاههاگه وزنت نرماله رژیم خاصی لازم نیست بگیریهمین که بعد ورزش پروتئین و کربو ... ممنون ❤وزنم اوکیه، من هدفم اینه که اندامم رو فرم بیاد نه اینکه مثل بدنسازامثلا شکمم تخت بشه، ساق پام لاغر و سفت بشه باسنم حجیم بشه زندگی…
pink_moon_6667 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/23 تعداد پست: 562 اره اکثر تمرین ها با دستگاههاگه وزنت نرماله رژیم خاصی لازم نیست بگیریهمین که بعد ورزش پروتئین و کربو ... با این چیزایی که گفتم با فیتنس میتونم بهش برسم؟ زندگی…
pink_moon_6667 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/23 تعداد پست: 562 با کش پیلاتس کش مینی لوپ وزنه توپ تخته استپ چوب ورزشی تمرین میکنن. رژیم غذایی داشته باشی بهتره. هدف ... مرسی ❤شهریش میدونید تقریبا چقدره؟ زندگی…
sunshine997 عضویت: 1403/11/26 تعداد پست: 2748 با این چیزایی که گفتم با فیتنس میتونم بهش برسم؟ اره عزیزم میتونیعضله هات قوی تر هم میشن تازهاون بدنسازای خانومی هم که میبینی بدنشون فرم مردونه س چندین و چند سال شدید ورزش میکنن و هورمون و مکمل های سنگین استفاده میکننماها با مکمل ساده و سیب زمینی تخم مرغ و عدسی اونجوری نمیشیم😂♥️ «آدمها وقتی واقعاً آزاد میشن، که بفهمن دردشون دشمن نیست؛ راهنماست.»
فاطیما۱۱۰ عضویت: 1401/09/26 تعداد پست: 1066 مرسی ❤شهریش میدونید تقریبا چقدره؟ بستگی به شهر و باشگاه داره . شما کجایی؟ من خودم ۵۵۰میدم
sunshine997 عضویت: 1403/11/26 تعداد پست: 2748 با کش پیلاتس کش مینی لوپ وزنه توپ تخته استپ چوب ورزشی تمرین میکنن. رژیم غذایی داشته باشی بهتره. هدف ... اینی که میگی عزیزم پیلاتس و ایروبیکهفیتنس یا بدن سازی اولش درسته چندتا حرکت هوازی کار میکنی ولی بعدش برنامه با دستگاهه «آدمها وقتی واقعاً آزاد میشن، که بفهمن دردشون دشمن نیست؛ راهنماست.»
فاطیما۱۱۰ عضویت: 1401/09/26 تعداد پست: 1066 اینی که میگی عزیزم پیلاتس و ایروبیکهفیتنس یا بدن سازی اولش درسته چندتا حرکت هوازی کار میکنی ولی بعدش ... نه گلم من فیتنس میرم و با همون هایی که گفتم کار میکنیم
sunshine997 عضویت: 1403/11/26 تعداد پست: 2748 اینی که میگی عزیزم پیلاتس و ایروبیکهفیتنس یا بدن سازی اولش درسته چندتا حرکت هوازی کار میکنی ولی بعدش ... من ۵ سال مداوم فیتس کار میکردم خیلی راضی بودم از انداممسه ساله که بخاطر ازدواج و اینا ول کردم دوباره از ایروبیک و پیلاتس شروع کردم که بدنم عادت کنه با همین کش ها و باند ها کار میکنیم «آدمها وقتی واقعاً آزاد میشن، که بفهمن دردشون دشمن نیست؛ راهنماست.»