2777
2789
عنوان

درمان شدگان طب اسلامی

| مشاهده متن کامل بحث + 15755 بازدید | 531 پست
دوست عزیز میدونم فاصله زیادی از پستت میگذره ولی چیزی به اسم طب اسلامی وجود نداره به صراحت وزیر بهداش ...

وزارت بهداشت؟ کدوم وزیر کدوم بهداشت؟ وزیر بهداشت و طب نوینی که از درمان کرونا عاجز مونده بود؟ واکسن های کرونا که تزریق شد میدونی چقد بلا سر مردم اومد بخاطر واکسن کرونا؟

همه چیز را به خدا می سپارم. دعا کنید برام، منو حلال کنید اگه حقی ازتون خواسته یا ناخواسته ضایع کردم. خواهشمندم برا شادی روح داداشم دعا کنید.

عزیزم منظورتون از درمانگر همین آدرس هایی که فرستادید مربوط به هر شهر هست؟

من چندبار رفتم ولی همه سواستفاده کردند و داروهاشونو به قیمت گزاف انداختن.

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منظورتون از درمانگر همین آدرس هایی که فرستادید مربوط به هر شهر هست؟من چندبار رفتم ولی همه سواس ...

درمانگر یا طبیب یا مشاور یا همون نماینده طب اسلامی

عطاری رفتین یا پیش درمانگرای طب اسلامی؟

کسانی که رفتین پیششون اسمشون تو لیست نماینده های طب اسلامی شهرتون هست؟؟

اینکه تو تاپیکها میگم با درمانگر مجرب مشورت کنن برا همینه که داروهای اضافی بهشون ندن چون مقدار دارو هم بستگی به شرایط شخص و هم تشخیص درمانگر

ممنون از نظرتون دوست عزیزتهران چندین پزشک درمانگر طب اسلامی هم هستن شاید شهرای دیگم پزشکانی باشن که ...

سلام عزیزم

ببخشید میشه طبق تحقیقاتتون ، اسامی بهترین درمانگران رو برای من ارسال کنید ؟؟؟؟🙏

چه مبارک است این غم 💔 که تو در دلم نهادی...

سلام عزیزمببخشید میشه طبق تحقیقاتتون ، اسامی بهترین درمانگران رو برای من ارسال کنید ؟؟؟؟🙏

سلام

قطعا تمام شهرا بهترینهایی دارن اما من فقط چندشهر انگشت شمار تعریفشون شنیدم

مشهد اقای مشکوری و اقای علی علیزاده و محمدعلی تبریزیان

تهران دکتر آراسته و استاد علیزاده

بندرعباس خانم بهرامیان

اصفهان حاج اقا باقری

قم حاج اقا باقری

سلام من پسرم بیش فعالی داره. بنظرتون میتونن براش کاری کنن و من خوزستانم

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 
سلام من پسرم بیش فعالی داره. بنظرتون میتونن براش کاری کنن و من خوزستانم

سلام یسری داروها هست برا درمان بیش فعالی

ان شاالله زود نتیجه بگیرین

خوزستان درمانگری رو نمیشناسم لیست میفرستم تحقیق کنین هرکدوم بهترن برین

سلام لینک کانال دکتر آراسته یا علیزاده رو برام میفرستید تهرانم اگه میشه آدرس مطبشون رو هم بفرست برام یه دنیا ممنون

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

من یه طب اسلامی میشناسم از موقعی که باهاش آشنا شدم هزینه دکتر و دوا درمون مون خیلی کم شده معجزه ها ازش دیدم

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

سلام لینک کانال دکتر آراسته یا علیزاده رو برام میفرستید تهرانم اگه میشه آدرس مطبشون رو هم بفرست بر ...

سلام چشم

اینجا لینک ارسال نمیشه درخواست دوستی بدین براتون لینک بفرستم

بگین لینک کانال ایتا دکتر اراسته و استاد علیزاده یادم بمونه چون بعضی کاربرا درخواست دوستی میدن ولی موضوع رو نمیگن منم یادم میره کدوم تاپیک و درمورد چه موضوعی قرار بوده راهنماییشون کنم