2777
2789
عنوان

درمان شدگان طب اسلامی

| مشاهده متن کامل بحث + 15755 بازدید | 531 پست
سلام چشم اینجا لینک ارسال نمیشه درخواست دوستی بدین براتون لینک بفرستمبگین لینک کانال ایتا دکتر اراست ...

آدرس مطبشون رو میگی

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو کانالشون میزارندقیق تو ذهنم نیست درخواست بده لینک بفرستم

درخواست دادم قبول کنید

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

وزارت بهداشت؟ کدوم وزیر کدوم بهداشت؟ وزیر بهداشت و طب نوینی که از درمان کرونا عاجز مونده بود؟ واکسن ...

هرچیزی عوارض داره همون واکسنی که میفرماید کرونارو کنترل کرد کافیه فقط به امار کشته ها قبل و بعد واکسیناسیون نگاه کنین

این توهم توطعه که مردم رو از درمان علمی زده کردن بخاطر نفع مالی اشخاص دیگس که تو جهل مردم ریشه داره

درکل میشه گفت به این مسئله با دید تعصبی نمیتونین نگاه کنین

Oh baby
هرچیزی عوارض داره همون واکسنی که میفرماید کرونارو کنترل کرد کافیه فقط به امار کشته ها قبل و بعد واکس ...

از شما میخوام تعصب نداشته باشی. نفع مالی از طب شیمیایی هست، که یه قرص و دارو بخری یکی دومیلیون میشه، ویزیت دکتر و عمل جراحی و اینا پولشو برو ببین چند میلیون تومان میشه. ولی یه دوا امام کاظم که درمان همه ی کروناها و سرماخوردگی هاست، میشه سی هزار ناقابل، الان کدوم بخاطر نفع مالی هست؟ طب اسلامی یا طب شیمیایی؟؟

خیلی معلومه که نفع مالی برا طب شیمیایی هست.

حالا اگر تعصب کورکورانه دارید، من دیگه هیچ بحثی ندارم.

همه چیز را به خدا می سپارم. دعا کنید برام، منو حلال کنید اگه حقی ازتون خواسته یا ناخواسته ضایع کردم. خواهشمندم برا شادی روح داداشم دعا کنید.

هرچیزی عوارض داره همون واکسنی که میفرماید کرونارو کنترل کرد کافیه فقط به امار کشته ها قبل و بعد واکس ...

درمان علمی؟؟ اصلا مگه درمانی تو طب شیمیایی وجود داره؟ کدوم سرطانی با طب شیمیایی خوب شده؟ کدوم بیماری قندی درمان قطعی شده؟؟ داروهاش فقط کنترل قند هست و عوارض. درمان خوب و کاملی عملا وجود نداره.

همه چیز را به خدا می سپارم. دعا کنید برام، منو حلال کنید اگه حقی ازتون خواسته یا ناخواسته ضایع کردم. خواهشمندم برا شادی روح داداشم دعا کنید.

خداروشکران شاالله همیشه سالم و سلامت باشین

گرگان رو تو لیست ندیدم ...

برای درمان قطعی شالازیون چشم هم طب اسلامی دارویی داره؟

❤دنبالِ مردی نباش که موهاتُ ببافه ... مـردی رو بخواه که بتونی بدونِ ترس باهاش رویا ببافی ...مردی که بلد باشه برات لاک های رنگ و وارنگ بزنه خیلی جذابه ولی از اون جذاب تر مردیه که بتونه دنیاتُ، خواب‌هاتُ رنگی کنه ... مردهایِ زیادی بلدن درِ ماشین رو برات باز کنن اما⁣ مردایِ کمی هستن که بلد باشن گره هایِ کورِ اخم هاتُ، گرفتگیِ دلتُ باز کنن ...⁣ میشه کفشِ پاشنه‌دار پوشید و برایِ زمین نخـوردن به مردهایِ زیادی تکیه کرد اما مردی که تکیه‌گاهِ روزهایِ بی کسی‌ات باشه و پناهِ بی‌پناهیات کجا و مردهایِ موقتیِ یه روزه و یک ماهه کجـا ... عزیزم⁣ مردهایِ زیادی هستنـد که بلدن با کارایِ جذاب سرِ ذوقت بیارن اما⁣ موقتی و زودگذرن ... جذابیتشون یه جایی ته میکشـه ...⁣ میدونی آخه آدما از یه جایی به بعد از خودشون نبودن، از خوب بودن‌هایِ الکی و اجباری خسته میشن ...⁣ اونوقته که یا میرن یا بد میشن ... اما مردهایِ واقعی⁣ اون‌هایی که بلـد نیستن خیلی کارایِ فوق‌العاده انجام بدن⁣ ، همونا که میتونن امروزتُ بسازنُ فـرداتُ ، اومـدن که بمـونن ... اونایی که با تمامِ معمولی بودنشون، جـذابن و با همه یِ سادگیشون فوق‌العاده ...⁣این مـردا یه قلبِ صاف دارن که تقدیمت میکنن و "دوستت دارم"هاشون نفوذ می‌کنه تهِ تهِ روحت و عشق ته‌نشین میشه تو دلت ... اگه یکی از همین‌هارو داری، یه جایِ خوب تو دنیات قایمشون کنُ تا میتونی دوسشون داشته باش ... خدا تعداد محدودی ازشون ساخته و یه نمونه‌اشُ واسه تو کنار گذاشته ...⁣ از دستش نده❤
گرگان رو تو لیست ندیدم ...برای درمان قطعی شالازیون چشم هم طب اسلامی دارویی داره؟

درمان داره ان شاالله که براتون مفید باشه

با درمانگر مجرب مشورت کنین

لیست گرگان میفرستم براتون

درمان داره ان شاالله که براتون مفید باشه با درمانگر مجرب مشورت کنین لیست گرگان میفرستم براتون

ممنونم ... ان شاءالله که نتیجه بگیرم متاسفانه بیشتر از یکسال درگیرم ...

❤دنبالِ مردی نباش که موهاتُ ببافه ... مـردی رو بخواه که بتونی بدونِ ترس باهاش رویا ببافی ...مردی که بلد باشه برات لاک های رنگ و وارنگ بزنه خیلی جذابه ولی از اون جذاب تر مردیه که بتونه دنیاتُ، خواب‌هاتُ رنگی کنه ... مردهایِ زیادی بلدن درِ ماشین رو برات باز کنن اما⁣ مردایِ کمی هستن که بلد باشن گره هایِ کورِ اخم هاتُ، گرفتگیِ دلتُ باز کنن ...⁣ میشه کفشِ پاشنه‌دار پوشید و برایِ زمین نخـوردن به مردهایِ زیادی تکیه کرد اما مردی که تکیه‌گاهِ روزهایِ بی کسی‌ات باشه و پناهِ بی‌پناهیات کجا و مردهایِ موقتیِ یه روزه و یک ماهه کجـا ... عزیزم⁣ مردهایِ زیادی هستنـد که بلدن با کارایِ جذاب سرِ ذوقت بیارن اما⁣ موقتی و زودگذرن ... جذابیتشون یه جایی ته میکشـه ...⁣ میدونی آخه آدما از یه جایی به بعد از خودشون نبودن، از خوب بودن‌هایِ الکی و اجباری خسته میشن ...⁣ اونوقته که یا میرن یا بد میشن ... اما مردهایِ واقعی⁣ اون‌هایی که بلـد نیستن خیلی کارایِ فوق‌العاده انجام بدن⁣ ، همونا که میتونن امروزتُ بسازنُ فـرداتُ ، اومـدن که بمـونن ... اونایی که با تمامِ معمولی بودنشون، جـذابن و با همه یِ سادگیشون فوق‌العاده ...⁣این مـردا یه قلبِ صاف دارن که تقدیمت میکنن و "دوستت دارم"هاشون نفوذ می‌کنه تهِ تهِ روحت و عشق ته‌نشین میشه تو دلت ... اگه یکی از همین‌هارو داری، یه جایِ خوب تو دنیات قایمشون کنُ تا میتونی دوسشون داشته باش ... خدا تعداد محدودی ازشون ساخته و یه نمونه‌اشُ واسه تو کنار گذاشته ...⁣ از دستش نده❤
ممنونم ... ان شاءالله که نتیجه بگیرم متاسفانه بیشتر از یکسال درگیرم ...

محض احتیاط با چند درمانگر مشورت کنین چون به تجربه و تشخیص درمانگر هم بستگی داره و به خودتون که دارو طبق دستور استفاده کنین ان شاالله زود نتیجه بگیرین

درمان علمی؟؟ اصلا مگه درمانی تو طب شیمیایی وجود داره؟ کدوم سرطانی با طب شیمیایی خوب شده؟ کدوم بیماری ...

انگار حالت اصلا خوب نیست؟ الان بیشتر سرطانها و کلا دیابت با دارو کنترل میشن حداقل. اما شارلاتان های طب سنتی چیکار میتونن براش بکنن؟جز اینه که ی مدت درمانو عقب میندازن و اوضاع را برای مریض وخیم تر میکنن؟شما چند تا بیمار سرطانی را با جوشونده درمان کردی تا حالا؟عزیزت دچار سرطان بشه یا نیاز به جراحی داشته باشه وایمیسی نگاش میکنی که با خوراکی و جوشونده درمان بشه یا میبری بیمارستان؟ ی احمقی همینجور نشست زیر گوش بیمار سرطانی ما خوند که نزار دستت را از مچ قطع کنن و درمان بشی.بیا من بهت آت و آشغال بدم بخوری.دو ماه علافش کرد و جیبش را خالی.علایمش شدیدتر شد و وقتی دوباره رفت چکاپ سرطان گسترش پیدا کرده بود به همه جا.متاستاز شد و فوت کرد.اما با بریدن دست و شیمی درمانی میشد کنترل کرد.امثال شما مدیون هستید به کسانیکه درمانشون را عقب میندازید.