2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کاملا حس کردمطرفت یه بچه فیکهاینو یادت بمونهببین کی میرسی به حرفمکه حتی عکسی هم که داده فیکه

۲۷ سالشه

حق با اون بود خب ولی سر یه عکس چرا باید ولم کنه

بخدا داداش خودم زنداداشمو یکبار عکسشو دیده بود ولی رف خاسگاری 

۲۷ سالشهحق با اون بود خب ولی سر یه عکس چرا باید ولم کنهبخدا داداش خودم زنداداشمو یکبار عکسشو دیده بو ...

۲۷ سالش هم نیست

میتونم باهات شرط ببندم که بگی ویدیو کال

شروع کنه به دعوا باهات و مقصر جلوه دادن خودت

هرچند که الان کات کردید

و مطمئن باش اون ادمی که فکر میکنی باهاش کات کردی وجود خارجی نداره

و حرفاش دروغ بوده

۲۷ سالش هم نیستمیتونم باهات شرط ببندم که بگی ویدیو کالشروع کنه به دعوا باهات و مقصر جلوه دادن خودتهر ...

عکس های یهویی که میداد چی پس؟🥺

نه من یواشکی خانوادش تو اینستا پیدا کردم

عکساش هست عکس بچگیشم‌ هست 

نمیدونم بخدا چی بگم دارم دیوونه میشم 💔

عکس های یهویی که میداد چی پس؟🥺نه من یواشکی خانوادش تو اینستا پیدا کردمعکساش هست عکس بچگیشم‌ هست نمی ...

هیچ وقت عکسی داده که مثلا تو ازش خواسته باشی که مثلا دستشو فلان مدل بگیره یا یه چیزی که نشون دهنده این باشه که عکس در لحظه گرفته شده؟

جوابت میدونم نه هست

حالا از ما گفتن

هیچ وقت عکسی داده که مثلا تو ازش خواسته باشی که مثلا دستشو فلان مدل بگیره یا یه چیزی که نشون دهنده ا ...

داده....

همیشه میگفت سرتو بزار رو بازوم بخوابیم

عکس داد از بازوش حالت خواب گفت سرتو باید همیشه روی بازوم بزاری هرشب و بخوابیم

چی بگم آبجی والا

داده....همیشه میگفت سرتو بزار رو بازوم بخوابیمعکس داد از بازوش حالت خواب گفت سرتو باید همیشه روی باز ...

بازو رو نمیگم میگم قیافش خودش بوده ؟ وگرنه دست و پا رو که همه دارن