2777
2789
عنوان

خانمای باردار یه سوال

143 بازدید | 27 پست

سلام

شمام هفته های اول درد رحم داشتید؟من ۵هفتمه

تا توی ماشین میشینم یا سرپا میمونم درد میگیره مخصوصا سمت چپ

درد وحشتناک نیستا ولی خب گرفتگیه

تا شنبه وقت دکتر دارم میخوام نظر شمارو بدونم تااونموقع

طبیعیه سعی کن بیشتر استراحت کنی 

من الان ۱۷هفته باردارم یعنی ۵ماهمه هنوزم تو ماشین بشینم یکم کمر درد و شکم درد میگیرم الانم مهمونی هستم زیاد نمیتونم بشینم شکمم درد اومد ،اومدم اتاق دراز کشیدم 

من برعکس تو اکثرا سمت راست شکمم درد میاد 

طبیعیه سعی کن بیشتر استراحت کنی من الان ۱۷هفته باردارم یعنی ۵ماهمه هنوزم تو ماشین بشینم یکم کمر درد ...

اره

من خواهرم و زنداداشم باردار بودن اصلا این شکلی نبودن

برای همین فکرمیکنن من دارم ناز میکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ارهمن خواهرم و زنداداشم باردار بودن اصلا این شکلی نبودنبرای همین فکرمیکنن من دارم ناز میکنم

حالا من درد نداشتم ولی کل ۹ ماهو حالت تهوع شدید داشتم هیچی نمیتونستم بخورم!

خانواده شوهرم هم اینطور نبودن فکر میکردن الکی میگم.

دیگه یه بار من تو حال نشسته بودم،یکیشون تو آشپزخونه(اصلا دید نداره به هم)یه پیاز پوست کند غذا درست کنه،من تا یه ساعت از بوش تو دستشویی بودم حالم بد شد! باورشون شد دیگه

حالا من درد نداشتم ولی کل ۹ ماهو حالت تهوع شدید داشتم هیچی نمیتونستم بخورم!خانواده شوهرم هم اینطور ن ...

منم چون اوایلمه همه فکرمیکنن ناز میکنم

خداروشکر فقط همسرم باورم داره

اسی جاان توروخدا جواب منم بدید

چند روز به شدت سردمه طوری که بعضی وقتا از لرز دندونام به هم میخوره 

موعدم سه روز دیگست ولی  یه هفتست علائم شدید پریودی دارم 

ممکنه خبری باش 🥺🥺

طبیعیه سعی کن بیشتر استراحت کنی من الان ۱۷هفته باردارم یعنی ۵ماهمه هنوزم تو ماشین بشینم یکم کمر درد ...

منم مثل شما ۱۷هفته هستم گاهی شکمم خیلی سفته انگار ک‌مثلن نفخ‌دارم...تکونای نی نی رو هم حس نمیکنم جفتم قدامیه

اسی جاان توروخدا جواب منم بدیدچند روز به شدت سردمه طوری که بعضی وقتا از لرز دندونام به هم میخوره موع ...

انشاالله که باشه عزیزم ولی من اینجوری نبودم

درد داشتم ولی سردم نبود