2777
2789
عنوان

بسه دیگه 😐😐😐

1041 بازدید | 89 پست

اینکه تاپیک میزنن هر داستانی بخوان سرهم میکنن این به کنار😐😐 تکلیفشون معلومه

من تو کف اونایی ام که میگن بابا شاید راست میگه😳😳😳 چرا قضاوت میکنین؟😒😒

یارو میاد میگه ی خر دارم اورانگوتان زاییده میگیم نمیشه که😐😐

میگن چرا قضاوت میکنین؟شاید بشه🤤🤤🤤 

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

قضاوت نکن شاید پیوندیه خرش😅

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چشم 🤗ولی من بعضی از تاپیک ها رو حدس میزنم واقعی نباشه اما جهت فان و سرگرمی میخونم 

بادانا پولدارم‌شدم‌😓

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه  
چشم 🤗ولی من بعضی از تاپیک ها رو حدس میزنم واقعی نباشه اما جهت فان و سرگرمی میخونم 

خب حدااقل دفاع نمیکنی فقط میخونی 

اخه من میدونم داره چرت میگه جرات نمیکنه ادم بگه میان میگن چرا قضاوت میکنی؟

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

اینو بیخیال عصر ی تاپیک رفتم‌میگفتن اونایی ک زیر ۲۰سال ازدواج کردن بدبختن مادرای لایقی نیستن 

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه  
2790
2778
2791
2779
2792