2777
2789
عنوان

بسه دیگه 😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1033 بازدید | 89 پست
اححح اصلا داستان زندگی هارو نمیخونم😂😂😂😂😂😂کی حال  داره بخونه اصلا  به من چه داستان زن ...

دقیقا منم همینطور اصلااااا داستان زندگی ها رو نمیخونم موندم اخه واسه چی انقدر وقت میزارن می نویسن خب که چی بشه واقعا 🤔

میشه واسه سلامتی نینیم صلوات بفرستی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چه خووووب عاااالیههههه.طلا ولی خیییلی گرونه الان من پول دستم میاد ولی دلم نمیاد بخرم😐 به جاش دارم ل ...

اره منم موندم چ کنم بخرم نخرم میترسم ضرر کنم .انشاا...بعد عروسیا میریم 

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه  

من قبلا که خواننده خاموش بودم کاربری مهشیدم  داستان زنگیش رو گفت خیلی هم از داستانش خوشم اومد هم از شخصیتش خیلی دوس دارم چهرشو ببینم همون که 4تا بچه داره و بچه ها به شوهرش لقب بانی رو دادن الان هم چند روزه ندیدمش تو سایت 

دنیای من پسرای گلم😍 و همسرم😘
اره منم موندم چ کنم بخرم نخرم میترسم ضرر کنم .انشاا...بعد عروسیا میریم 

به نظرم اگه طلا میخری از سایت دیوار بخر. یه چیز تر و تمیز بعد تو طلا فروشی معامله کنید. چند تومن میکشه رو هر گرم ولی خیییییلی به نفع هست هم به نفع خریدار چون مالیات و اجرت و سود نمیده هم به نفع فروشنده چون چند گرم بالای فی میفروشه. پول به طلا فروش نده به نظرم

من قبلا که خواننده خاموش بودم کاربری مهشیدم  داستان زنگیش رو گفت خیلی هم از داستانش خوشم اومد ه ...

چند روزی نیست منم نمیبینمش راستش

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

به نظرم اگه طلا میخری از سایت دیوار بخر. یه چیز تر و تمیز بعد تو طلا فروشی معامله کنید. چند تومن میک ...

مگه دیوار طلا داره؟نمیدونستم

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه  
میتونی همونارو بخری ببری طلا فروشی تعویض طلا با طلا کنی. بااازم خیییییلی به صرفه در میاد برات

عع اره اینم میشه ها ممنون دوستم