2777
2789
عنوان

بسه دیگه 😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1041 بازدید | 89 پست
والا بخدا میگفتن‌تو جهنمن و اینا 😑

😂من 20 سالگی ازدواج کردم پس یعنی من لبه مرز بین جهنم و بهشتم 😂😂😂😂😂😂خخخخخخخخ چه حزفایی میزنن قرار نیست هرکی که سنش کم بوده ازدواج کرده بدبخت بشه که😐😐😐 مگه زندگیه همه مثل هم هستش اخه 😐

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

میگفتن ما ۳۸یا۴۰سالمونه ی بچه ۱ساله داریم خداروشکر ک بچمون ب تحصیلاتمون افتخار میکنه 

😒 میگفتی به طرز حرف زدن و شعورتون چی؟

مدرک گرایی متاسفانه خیلی زیاده

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤
چراالان فک کنم داستان زندگی گفتن مدشده تونی نی سایت 😎😎

میخوان اشک مارو در بیارن راحت شن

یادم نمیره بیقراریاتو😔حالا من واسه تو بیقراااااارم😔😭😔واسه حال مامانم ی صلوات بفرستین محتاج دعاتونیم دعا کنید چشماشو باز کنه 😔😔دخترم دنیامه😍
😂من 20 سالگی ازدواج کردم پس یعنی من لبه مرز بین جهنم و بهشتم 😂😂😂😂😂😂خخخخخخخخ چه حزفایی میزنن ق ...

بخدا اصلا حالمو بهم زدنا منم از خجالتشون در اومدم البته میگفتن بچه هاتون ب تحصیلات نداشته تون ناراحت میشن و اینا حالا من میگفتم بابا چند سال دیگه قراره ادامه بدم میگفتن ن دختر بای جوونی کنه ساپورت بپوشه

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه  
من بعد از ساریتا  ویاس به خودمم مشکوکم😐 همش حس میکنم مَردم گرمم حالیم نیست

😂😂😂😂منم بعد از اون ماجراها حس میکنم مردم هلنا رو هم لک لک ها میارن😂😂😂😂😂😂😂

من بعد از ساریتا  ویاس به خودمم مشکوکم😐 همش حس میکنم مَردم گرمم حالیم نیست

کدوم یاس؟

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤
چ دعام برا دیگران گیراس😀ان شالله هر روز خبر های خوب داشته باشی 😍

واقعا اصن تعجب کردماا ممنونم ازت

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه  
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز