2777
2789
عنوان

بسه دیگه 😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1033 بازدید | 89 پست
والا بخدا میگفتن‌تو جهنمن و اینا 😑

😂من 20 سالگی ازدواج کردم پس یعنی من لبه مرز بین جهنم و بهشتم 😂😂😂😂😂😂خخخخخخخخ چه حزفایی میزنن قرار نیست هرکی که سنش کم بوده ازدواج کرده بدبخت بشه که😐😐😐 مگه زندگیه همه مثل هم هستش اخه 😐

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میگفتن ما ۳۸یا۴۰سالمونه ی بچه ۱ساله داریم خداروشکر ک بچمون ب تحصیلاتمون افتخار میکنه 

😒 میگفتی به طرز حرف زدن و شعورتون چی؟

مدرک گرایی متاسفانه خیلی زیاده

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤
چراالان فک کنم داستان زندگی گفتن مدشده تونی نی سایت 😎😎

میخوان اشک مارو در بیارن راحت شن

یادم نمیره بیقراریاتو😔حالا من واسه تو بیقراااااارم😔😭😔واسه حال مامانم ی صلوات بفرستین محتاج دعاتونیم دعا کنید چشماشو باز کنه 😔😔دخترم دنیامه😍
😂من 20 سالگی ازدواج کردم پس یعنی من لبه مرز بین جهنم و بهشتم 😂😂😂😂😂😂خخخخخخخخ چه حزفایی میزنن ق ...

بخدا اصلا حالمو بهم زدنا منم از خجالتشون در اومدم البته میگفتن بچه هاتون ب تحصیلات نداشته تون ناراحت میشن و اینا حالا من میگفتم بابا چند سال دیگه قراره ادامه بدم میگفتن ن دختر بای جوونی کنه ساپورت بپوشه

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه  
من بعد از ساریتا  ویاس به خودمم مشکوکم😐 همش حس میکنم مَردم گرمم حالیم نیست

کدوم یاس؟

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤
چ دعام برا دیگران گیراس😀ان شالله هر روز خبر های خوب داشته باشی 😍

واقعا اصن تعجب کردماا ممنونم ازت

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه