2777
2789
عنوان

بسه دیگه 😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1033 بازدید | 89 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینو بیخیال عصر ی تاپیک رفتم‌میگفتن اونایی ک زیر ۲۰سال ازدواج کردن بدبختن مادرای لایقی نیستن 

اونی که اینو گفته خودش از همه بدبختره شک نکن

از عقده و حقارت میاد این حرفا

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤
😃 چجوری دنیا جان؟

شوهرم وامش جور شده ۲روز دیگه تو حسابه یعنی اصلا تو این دنیا نیستما

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه  
من بیشتر از اونایی تعجب میکنن که هی تو اون تاپیکا پست میزارن😐😒

منم بودم پستم گزاشتم همین تاپیک چند دقیقه پیشه گفتم چرت غیر قابل باوره ی عده میگن نههههه راسسته

خب همینکارا رو میکنیم امثال ساریتا زیاد میشه دیگه

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

اینو بیخیال عصر ی تاپیک رفتم‌میگفتن اونایی ک زیر ۲۰سال ازدواج کردن بدبختن مادرای لایقی نیستن 

🤐😆 این همه زوج تو سن بالا داریم مشکل دارن اونا چی پس؟

دست از طلب ندارم تا کام من برآیدیا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید😏😬💪

منکه هر تاپیکی برم یه درصدم فکر نمیکنم سرکاری باشه میرم تو بطنه حرفای استارتر😑یه درصدم تو اون لحظه به فکرم خطور نمیکنه که سرکاریه نمیدونم چرا اینجوری ام از بس خودم رو راستم فکر میکنم علم وآدم مثه خودم هستن😳😓😐

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
اونی که اینو گفته خودش از همه بدبختره شک نکن از عقده و حقارت میاد این حرفا

میگفتن ما ۳۸یا۴۰سالمونه ی بچه ۱ساله داریم خداروشکر ک بچمون ب تحصیلاتمون افتخار میکنه 

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه  

منم اصلا حو۱له داستانای خزعبل رو ندارم فقط یه بار یه خانومی اومد در مورد سختی هایی که برای باردار شدنش کشید و صبری که خودش و شوهرش داشتن گفت من فقط اونو دوست داشتم و هر لحظه احساس میکردم خودم اون مرارت ها رو کشیدم. استارترش نمیدونم کی بود اسمش یادم نمیاد سه چهار ماه پیش بود.