2777
2789
عنوان

بسه دیگه 😐😐😐

1033 بازدید | 89 پست

اینکه تاپیک میزنن هر داستانی بخوان سرهم میکنن این به کنار😐😐 تکلیفشون معلومه

من تو کف اونایی ام که میگن بابا شاید راست میگه😳😳😳 چرا قضاوت میکنین؟😒😒

یارو میاد میگه ی خر دارم اورانگوتان زاییده میگیم نمیشه که😐😐

میگن چرا قضاوت میکنین؟شاید بشه🤤🤤🤤 

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

قضاوت نکن شاید پیوندیه خرش😅

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشم 🤗ولی من بعضی از تاپیک ها رو حدس میزنم واقعی نباشه اما جهت فان و سرگرمی میخونم 

بادانا پولدارم‌شدم‌😓

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه  
چشم 🤗ولی من بعضی از تاپیک ها رو حدس میزنم واقعی نباشه اما جهت فان و سرگرمی میخونم 

خب حدااقل دفاع نمیکنی فقط میخونی 

اخه من میدونم داره چرت میگه جرات نمیکنه ادم بگه میان میگن چرا قضاوت میکنی؟

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

اینو بیخیال عصر ی تاپیک رفتم‌میگفتن اونایی ک زیر ۲۰سال ازدواج کردن بدبختن مادرای لایقی نیستن 

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه