2777
2789
عنوان

دورهمی

| مشاهده متن کامل بحث + 8968 بازدید | 1327 پست
ملکه دیروز تو نبودی ب بچه ها گفتم نامزد کردم ولی چون حالم خوب نبود مراسم نگرفتم شهریور مراسم میگیرم ...

ایجاااااانم عزیییزم چقد خوشحال شدم و ذوق کردم بخدااا 

خوشبخت بشی عزیییزم بهترین ها نصیب خودت و قلب مهربونت 

الهی عروس خانم گوگولی😂😂😍😍😍😍😍♥️♥️😘

به پای هم فسیل بشین 💃🏻💃🏻😂

هوای همو داشته باشیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوه براشون اسم گذاشتی🤣🤣🤣🤣🤣 برو با بزرگترت بیا بچه بشششششین😆🤣🤣

فک کنم الان ملکه ۸۵ شده باشی چون خیلی ترسناک شدی 😁😂 خودم بزرگترم دیگ وایسا نرو اومدم💦👠😁

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

من چرا سوت زننن🤣

اهوم اهوم 😁

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

ایجاااااانم عزیییزم چقد خوشحال شدم و ذوق کردم بخدااا خوشبخت بشی عزیییزم بهترین ها نصیب خودت و قلب مه ...

قررربونتتتت برمممم منننن❤️🌱 عشق منیییی😍❤️🥰 انشاالله شهریور مراسم بگیرم الان خیلی سر سری شد همه چیز

دانشجوی دبیر فلسفه و منطق 

قررربونتتتت برمممم منننن❤️🌱 عشق منیییی😍❤️🥰 انشاالله شهریور مراسم بگیرم الان خیلی سر سری شد همه چی ...

خدا نکنه عزیزدلم انشالله به خوبی و خوشی مراسم میگیرین 

به خوشی و میمنت 

صفا باشه عشق باشه معرفت باشه😍😍😍♥️

هوای همو داشته باشیم

آره از خشم باااد کردم🤣🤣🤣بیا🧍‍♀️🧍‍♀️وایسادم

اومدم 👺  عه میگم چه تپلی شدی 😁😂

من برم شماها خیلی بی ادب شدین 😁😁😂

خدا نکنه عزیزدلم انشالله به خوبی و خوشی مراسم میگیرین به خوشی و میمنت صفا باشه عشق باشه معرفت باشه😍 ...

انشااللهههههه 😍🥰❤️ ذوق کردم از ذوق خودمم😁😍

دانشجوی دبیر فلسفه و منطق