2777
2789
عنوان

دورهمی

| مشاهده متن کامل بحث + 8494 بازدید | 1327 پست

من رفتمیش دعا نویس گف چشت زدن فلان ی دعا نوشت گف تا ی هفته نماز نخونم حالا همکلاسیم قبلش گف بیا با هم بخونیم. پریود بودم الانم اینجوری بهش گفتم پریودم طول کشیده اه متنفرم از دروغ 😭😑☹️

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عشق دلم قربونت برم من اشکال نداره ❤️🌱فدای سرت 🤍🌻خداروشکر منم خوب دارم میشم فکرکنم الان دیگ ف ...

جارو کشا لاف زیاد میزنن تو باور نکن😂 @_ملکه455  

راستی با هوش مصنوعی سرچ کرده بودی وقت کردی اسم منم سرچ کن☹☹☹☹

🧜‍♂️هیتلرم خوبه اما من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم🧜‍♂️         

من رفتمیش دعا نویس گف چشت زدن فلان ی دعا نوشت گف تا ی هفته نماز نخونم حالا همکلاسیم قبلش گف بیا با ه ...

وااا چه دعایی هست که گفته یه هفته نماز نخون؟

من به چشم زخم واقعا اعتقاد دارم اما خوب به دعا نه

چشم زخم رو با اسفند و اینا از بین ببر

گف تو رو نمیشناسه🤣🤣🤣🤣🤣کاربر ihmk2 نینی سایت چجور کاربریهروبومتأسفانه من به اطلاعات خاص درباره ک ...

😐😐😐

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

اره ملورین هم خوبهمامانم‌ میگه آویناخواهرم میگه لیانابرادرجان ملورینهمسر پرنساخودم جاناحالا چیکار کن ...

پری ماه😂😂

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

مرسی عزیز دل

چری اشتباه گرفته تو رو🤣🤣🤣🤣🤣

کاربر چرچیلم در نینی سایت معمولاً به کاربرانی اطلاق می‌شود که به دنبال خرید و فروش کالاهای دست دوم، به ویژه در زمینه لوازم کودک و نوزاد هستند. این کاربران ممکن است به تبادل نظرات و تجربیات خود در مورد محصولات مختلف بپردازند و از راهنمایی‌های دیگر کاربران بهره‌مند شوند. آیا سوال خاصی درباره این موضوع دارید؟

@ihmk2 سارا با هوش مصنوعی تو امتحان کردم کار نکرد اگ برا خودت کار میکنه سرچ کن اون دقیق تره

چری اشتباه گرفته تو رو🤣🤣🤣🤣🤣کاربر چرچیلم در نینی سایت معمولاً به کاربرانی اطلاق می‌شود که به دنب ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣

@toranjbano  وخه بیا کالا دست دوم نداری بخرم😂

سلاااااااآاااااااممممممممممم جبمبنلنبنبننبنبننبمبمبمنب دلم برات تنگ شده بیا بغلمممممم😭🥰🥰😍😍😍😍� ...

چطوری برار تاپیک بروز شد دیدم 

دیشب داشتم به ملکه میگفتم مبینا کجاست بهش بگو رفته بودم جمکران یادش بودم براش دعا کردم

گنجشگ های درنده  https://daigo.ir/secret/9647343337