2777
2789
عنوان

دورهمی

| مشاهده متن کامل بحث + 8957 بازدید | 1327 پست

من رفتمیش دعا نویس گف چشت زدن فلان ی دعا نوشت گف تا ی هفته نماز نخونم حالا همکلاسیم قبلش گف بیا با هم بخونیم. پریود بودم الانم اینجوری بهش گفتم پریودم طول کشیده اه متنفرم از دروغ 😭😑☹️

دانشجوی دبیر فلسفه و منطق 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عشق دلم قربونت برم من اشکال نداره ❤️🌱فدای سرت 🤍🌻خداروشکر منم خوب دارم میشم فکرکنم الان دیگ ف ...

جارو کشا لاف زیاد میزنن تو باور نکن😂 @_ملکه455  

راستی با هوش مصنوعی سرچ کرده بودی وقت کردی اسم منم سرچ کن☹☹☹☹

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️

من رفتمیش دعا نویس گف چشت زدن فلان ی دعا نوشت گف تا ی هفته نماز نخونم حالا همکلاسیم قبلش گف بیا با ه ...

وااا چه دعایی هست که گفته یه هفته نماز نخون؟

من به چشم زخم واقعا اعتقاد دارم اما خوب به دعا نه

چشم زخم رو با اسفند و اینا از بین ببر

گف تو رو نمیشناسه🤣🤣🤣🤣🤣کاربر ihmk2 نینی سایت چجور کاربریهروبومتأسفانه من به اطلاعات خاص درباره ک ...

😐😐😐

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

اره ملورین هم خوبهمامانم‌ میگه آویناخواهرم میگه لیانابرادرجان ملورینهمسر پرنساخودم جاناحالا چیکار کن ...

پری ماه😂😂

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

جارو کشا لاف زیاد میزنن تو باور نکن😂 @_ملکه455 راستی با هوش مصنوعی سرچ کرده بودی وقت کردی اسم منم ...

دیگه گفتنیارو گفتنننن 🤣🤣🤣🤣

وایسا الان سرچ میکنم

مرسی عزیز دل

چری اشتباه گرفته تو رو🤣🤣🤣🤣🤣

کاربر چرچیلم در نینی سایت معمولاً به کاربرانی اطلاق می‌شود که به دنبال خرید و فروش کالاهای دست دوم، به ویژه در زمینه لوازم کودک و نوزاد هستند. این کاربران ممکن است به تبادل نظرات و تجربیات خود در مورد محصولات مختلف بپردازند و از راهنمایی‌های دیگر کاربران بهره‌مند شوند. آیا سوال خاصی درباره این موضوع دارید؟

@ihmk2 سارا با هوش مصنوعی تو امتحان کردم کار نکرد اگ برا خودت کار میکنه سرچ کن اون دقیق تره

مبینا چرا من تو لیست نیستم🥺😂

سلاااااااآاااااااممممممممممم جبمبنلنبنبننبنبننبمبمبمنب دلم برات تنگ شده بیا بغلمممممم😭🥰🥰😍😍😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️

چری اشتباه گرفته تو رو🤣🤣🤣🤣🤣کاربر چرچیلم در نینی سایت معمولاً به کاربرانی اطلاق می‌شود که به دنب ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣

@toranjbano  وخه بیا کالا دست دوم نداری بخرم😂

سلاااااااآاااااااممممممممممم جبمبنلنبنبننبنبننبمبمبمنب دلم برات تنگ شده بیا بغلمممممم😭🥰🥰😍😍😍😍� ...

چطوری برار تاپیک بروز شد دیدم 

دیشب داشتم به ملکه میگفتم مبینا کجاست بهش بگو رفته بودم جمکران یادش بودم براش دعا کردم

چشمم تا آخرین روزی که زنده باشم دنبالته 💔🖤  https://daigo.ir/secret/9647343337