نمیدونم گف چمیدونم جن نزدیکت شده فلان منم همیشه میخوندم الان موقع نماز میشه نمیدونم چیکار کنم 😭💔رف ...
حالا به رفیقت که ربطی نداره چرا باید آمار نمازتم بدونه؟
اما خوب دعا و اینا الکیه همش
برای آرامش همین آیت الکرسی به صدتا دعا می ارزه
،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همش میگه. بیا با هم بخونیم منم میگم برو تو بخون من نمیتونم. اعصابمو خورد میکنه بخدا منم مامانم میگه ...
ولش مبین تو رو خدا
تو امسال اهداف مهمتری داری که بخوای بهشون فکر کنی این حرفای خاله زنک رو بزار کنار
و استرس الکی نده به خودت
،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ب ملکه بگو لباس ارسلان ارغوان هس بده بهت@_ملکه455
هعععی خدا
🚛📣دمپایی کهنه لباس کهنه نون خشکی از هم سایتی ها خریداریم
باش برم نمازممو بخونم ن؟دو روزه نخوندم حس بدی دارم حس میکنم از خدا دور شدم 😭🥺
هر کاری که میبینی حالت بهتر میشه بکن
اگر با نماز حالت خوبه اصلا برای هیچ موردی ترک نکنش
من خودم به روش خودم میپرستم خدای خودمو
مثلا با ناخن های لاک زده هم تا حالا نماز خوندم حرم رفتم
به شیوه ی خودم زندگی و عبادت میکنم
تو هم هر جور حالت خوبه زندگی کن❤❤❤
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫