رتبه_برتر_مملکت مدیر عضویت: 1403/03/21 تعداد پست: 7970 عنوان دورهمی | مشاهده متن کامل بحث + 8956 بازدید | 1327 پست بروبچ بیاین یکم حرف بزنید امروز استراحت دارم دلم پوسید@_ملکه455 @ملکه_سلیطه @tanhaye1402 @چرچیلم @اوج_آسمان بقیرو تگ کنیددددورود عموم آزاده بیاین دانشجوی دبیر فلسفه و منطق 1404/01/26 | 20:11 16 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رتبه_برتر_مملکت مدیر استارتر عضویت: 1403/03/21 تعداد پست: 7970 وااا چه دعایی هست که گفته یه هفته نماز نخون؟من به چشم زخم واقعا اعتقاد دارم اما خوب به دعا نهچشم زخم ... نمیدونم گف چمیدونم جن نزدیکت شده فلان منم همیشه میخوندم الان موقع نماز میشه نمیدونم چیکار کنم 😭💔رفیقمم گیر سپپیچ دانشجوی دبیر فلسفه و منطق
چرچیلم عضویت: 1403/05/06 تعداد پست: 12210 نمیدونم گف چمیدونم جن نزدیکت شده فلان منم همیشه میخوندم الان موقع نماز میشه نمیدونم چیکار کنم 😭💔رف ... حالا به رفیقت که ربطی نداره چرا باید آمار نمازتم بدونه؟اما خوب دعا و اینا الکیه همشبرای آرامش همین آیت الکرسی به صدتا دعا می ارزه 🧜♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜♂️
رتبه_برتر_مملکت مدیر استارتر عضویت: 1403/03/21 تعداد پست: 7970 چطوری برار تاپیک بروز شد دیدم دیشب داشتم به ملکه میگفتم مبینا کجاست بهش بگو رفته بودم جمکران یادش بو ... الهی فداتبشم مننن مرسییی اتفاقا دیشب گفتش دستت طلا انقد مریضم قیافم شبیه مار بو عزا شده /: دانشجوی دبیر فلسفه و منطق
رتبه_برتر_مملکت مدیر استارتر عضویت: 1403/03/21 تعداد پست: 7970 حالا به رفیقت که ربطی نداره چرا باید آمار نمازتم بدونه؟اما خوب دعا و اینا الکیه همشبرای آرامش همین آ ... همش میگه. بیا با هم بخونیم منم میگم برو تو بخون من نمیتونم. اعصابمو خورد میکنه بخدا منم مامانم میگه بریم پیش دعا نویس خودم بدم میاد😫😫💔همشون ی مشت رمالن دانشجوی دبیر فلسفه و منطق
معدهعصبی11 عضویت: 1402/12/23 تعداد پست: 2257 الهی فداتبشم مننن مرسییی اتفاقا دیشب گفتش دستت طلا انقد مریضم قیافم شبیه مار بو عزا شده /: چرا چیشده تو برا چی چند وقت مدام مریض میشی اون هیکلت پفکی پس😂 چشمم تا آخرین روزی که زنده باشم دنبالته 💔🖤 https://daigo.ir/secret/9647343337
رتبه_برتر_مملکت مدیر استارتر عضویت: 1403/03/21 تعداد پست: 7970 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣@toranjbano وخه ... 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ب ملکه بگو لباس ارسلان ارغوان هس بده بهت@_ملکه455 دانشجوی دبیر فلسفه و منطق
رتبه_برتر_مملکت مدیر استارتر عضویت: 1403/03/21 تعداد پست: 7970 چرا چیشده تو برا چی چند وقت مدام مریض میشی اون هیکلت پفکی پس😂 نمیدونم بخدا دق کردم دکتره منو میشناسه میگه دوباره حالت بد شده 😫🤣 دانشجوی دبیر فلسفه و منطق
چرچیلم عضویت: 1403/05/06 تعداد پست: 12210 همش میگه. بیا با هم بخونیم منم میگم برو تو بخون من نمیتونم. اعصابمو خورد میکنه بخدا منم مامانم میگه ... ولش مبین تو رو خداتو امسال اهداف مهمتری داری که بخوای بهشون فکر کنی این حرفای خاله زنک رو بزار کنارو استرس الکی نده به خودت 🧜♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜♂️
چرچیلم عضویت: 1403/05/06 تعداد پست: 12210 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ب ملکه بگو لباس ارسلان ارغوان هس بده بهت@_ملکه455 هعععی خدا🚛📣دمپایی کهنه لباس کهنه نون خشکی از هم سایتی ها خریداریم 🧜♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜♂️
رتبه_برتر_مملکت مدیر استارتر عضویت: 1403/03/21 تعداد پست: 7970 ولش مبین تو رو خداتو امسال اهداف مهمتری داری که بخوای بهشون فکر کنی این حرفای خاله زنک رو بزار کنارو ... باش برم نمازممو بخونم ن؟دو روزه نخوندم حس بدی دارم حس میکنم از خدا دور شدم 😭🥺 دانشجوی دبیر فلسفه و منطق
رتبه_برتر_مملکت مدیر استارتر عضویت: 1403/03/21 تعداد پست: 7970 هعععی خدا🚛📣دمپایی کهنه لباس کهنه نون خشکی از هم سایتی ها خریداریم ببین ب کجا رسیدیم🤣🤣🤣🤣🤣🤣از سوگلی ها ب دمپایی کهنه خریداریم حلب کهنه لاک کهنه🤣🤣🤣🤣🤣🤣 دانشجوی دبیر فلسفه و منطق
معدهعصبی11 عضویت: 1402/12/23 تعداد پست: 2257 نمیدونم بخدا دق کردم دکتره منو میشناسه میگه دوباره حالت بد شده 😫🤣 همش بخاطر فشار درس و استرس کنکور که مدام مریض میشی درس مهم ولی از خودت واجب تر که نیست چشمم تا آخرین روزی که زنده باشم دنبالته 💔🖤 https://daigo.ir/secret/9647343337
چرچیلم عضویت: 1403/05/06 تعداد پست: 12210 باش برم نمازممو بخونم ن؟دو روزه نخوندم حس بدی دارم حس میکنم از خدا دور شدم 😭🥺 هر کاری که میبینی حالت بهتر میشه بکن اگر با نماز حالت خوبه اصلا برای هیچ موردی ترک نکنشمن خودم به روش خودم میپرستم خدای خودمومثلا با ناخن های لاک زده هم تا حالا نماز خوندم حرم رفتمبه شیوه ی خودم زندگی و عبادت میکنمتو هم هر جور حالت خوبه زندگی کن❤❤❤ 🧜♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜♂️
_ملکه455 عضویت: 1403/12/08 تعداد پست: 7874 افا من خوابم میاد فقط سسخلا بعد میام میخوونم یه امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏
toranjbano عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 35167 وااای ترنج😂😂😂دقبقا کپ خودته غیر رنگ چشاش🤣 😂🤣😂🤣 فکرکن دختر من این شکلی بشه😍 منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫