منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
😎😎😎ملورینم خوبه البته تو خارجی باید ی اسمی بذاری ک اونجا هم تلفظش راحت باشه🌱🌻
اره ملورین هم خوبه
مامانم میگه آوینا
خواهرم میگه لیانا
برادرجان ملورین
همسر پرنسا
خودم جانا
حالا چیکار کنیم؟🤣
من خودم جانا و ملورین ب دلم بیشتر نشست هر چی خودت دوس داری بذار ترنج اصن ب حرف این و اون گوش نده .. بچه خودته .. 🥺🥰😍 من اگه بچه دار شدمم اسمشو میذارم مروارید یا ملورین خیلی این دو تا اسمو دوس دارم🥰😍
من خودم جانا و ملورین ب دلم بیشتر نشست هر چی خودت دوس داری بذار ترنج اصن ب حرف این و اون گوش نده .. ...
من جانا🥰😍😇
ملورین یعنی مروارید سیاه🥰
اره کلا مروارید خیلی ب دلم میشینه مامانم میگه اسم منم قرار بوده بذارن نگین یا مروارید 🥰😂 الان خانواده پدریم اینا و شخخص سوار بر اسب سفید مروارید صدام میزنن🤣