2777
2789
عنوان

دورهمی

| مشاهده متن کامل بحث + 8494 بازدید | 1327 پست
تو بزارمروارید صدف ملورین بلورین جعفر قلی شعبان رمضان قل مراد اخه یه جین بابد بیاری😁😁

مروارید خانه پدریم صدام میزنن خود مهندسم مروارید صدام میزنه خیلی کم جلو فامیل مادریم مبینا صدام میزنه 😅😁 

ولی خودمم میترسم جدی جدی بچه زیاد بیارم از بس دوس. دارم بچه 🥲 

دمت گرم بخدا منم ی وقتا سر حواس پرتی مشغله شایذ یادم بشه تگت کنم وگرنه خدا میدونه از ته دلم دوست دار ...

منم این دوست داشتنو حس میکنم قسنگگگ میفهمم چرری تو حمیل همتون هم من دوستون دارم هم قسنگ حس میکنم شما وایعا خوبین باهام😁🥰

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم این دوست داشتنو حس میکنم قسنگگگ میفهمم چرری تو حمیل همتون هم من دوستون دارم هم قسنگ حس میکنم شما ...

عززیزمی مریمم دوست داره خدایی مریم خیلی باکسی دمخور نمیسه ولی تو رو دوست داره اتفاقا پیوی گفت زیارت رفته برا مبینا دعا کرده....برا هممون عزیزی مخصووووصا من،❤️

یه امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

عززیزمی مریمم دوست داره خدایی مریم خیلی باکسی دمخور نمیسه ولی تو رو دوست داره اتفاقا پیوی گفت زیارت ...

اره خدایی اونم خیلی زود باهام صمیمی شد واقعا نمیدونم از دور انقد زیاد چجوری دوستتون دارم ❤️🌻اگه قیافم ببینی بخدا انقد قرصا اذیتم کرده همش رنگ پریدم خدا کنه زیارت مریم حداقل دعای اون خوبم کنه🥲 بیا پیوی ببین منو

اره خدایی اونم خیلی زود باهام صمیمی شد واقعا نمیدونم از دور انقد زیاد چجوری دوستتون دارم ❤️🌻اگه قیا ...

بیا بده خخخخ پیوی بده

یه امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

ای ننه واقعا؟ جانان هم‌ قشنگه، راضی هستی از اسمش؟ 😍

اره انگار تنها پرنسس روی زمینه و اسمش تکه تو دنیا اونقدر بش مینازه 😐😂 فقط یه مدت رفته بود تو فاز دختر کفشدوزکی میگفت بم بگو مرینت  منم مثل بابا پنجلی خودمو به خلی میزدم میگفتم برینت اینم جیغ و داد میزد 🤣🤣🤣🤣

❤❤به کوردی دژیم  به کوردی  دمرم  ❤❤

مروارید خانه پدریم صدام میزنن خود مهندسم مروارید صدام میزنه خیلی کم جلو فامیل مادریم مبینا صدام میزن ...

عووو مرواریده اقا مهندس چه عخشولانه  الهی ۵تابچه داشته باشی  😍🤗😁😂

❤❤به کوردی دژیم  به کوردی  دمرم  ❤❤

اره انگار تنها پرنسس روی زمینه و اسمش تکه تو دنیا اونقدر بش مینازه 😐😂 فقط یه مدت رفته بود تو فاز د ...

ایجااانم خداحفظش کنه😍🥰🧿واااای😁

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید
عووو مرواریده اقا مهندس چه عخشولانه الهی ۵تابچه داشته باشی 😍🤗😁😂

مهندسشونم ۵ تان یبار ب ماامانش گبتم پجوری ۵ تاااا گف نبابا بزرگ میسن. مامانشو نمیدونمم دیدی یا ن ببین اثن بهش نمیخوره ۵ تا بچه اورده باشه سفیییدد جوون من شکل همون عممم

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣واااای بچروووو

هلو مبین❤❤❤

فدای تو بشم آبجی کوچیکه ی خودم❤❤❤

ببخشید دیشب جایی بودم کلا سایت نیومدم

خوبی؟؟؟خوشی؟؟؟رو به رشدی؟؟؟

🧜‍♂️هیتلرم خوبه اما من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم🧜‍♂️         

منم این دوست داشتنو حس میکنم قسنگگگ میفهمم چرری تو حمیل همتون هم من دوستون دارم هم قسنگ حس میکنم شما ...

فدای تو بشم❤❤❤

دوست داشتنی هستی خوب که دوست داشته میشی

🧜‍♂️هیتلرم خوبه اما من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم🧜‍♂️         

هلو مبین❤❤❤فدای تو بشم آبجی کوچیکه ی خودم❤❤❤ببخشید دیشب جایی بودم کلا سایت نیومدمخوبی؟؟؟خوشی؟؟؟رو به ...

سلام عشق دلم قربونت برم من اشکال نداره ❤️🌱فدای سرت 🤍🌻

خداروشکر منم خوب دارم میشم فکرکنم الان دیگ فق طهرا حالم بد میشه آخر هفته باید برم دکتر دیگ دوزو عوض کنه خوب بشم فک کنم😁😍🥰

چری جان از ی جاروکشی شنیدم ک ب اون عکس قدی میدی ما پازلییی باشششششس باشششششش🤣