2777
2789
عنوان

چرا بعضیا تو سینک مسواک میزنن😑

| مشاهده متن کامل بحث + 876 بازدید | 64 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرشوهرم موقع زایمان من خونه ی من اومد ه بود با مامانم اومد تو سینک مسواک زد من به مامانم نشون دادم مامانم نتونست تحمل کنه به شوهرم که داشت دندون پسرم و مسواک میزد گفت بی زحمت بچه رو ببرین تو سرویس مسواکش و بشوره مادرشوهرم شنید دعوایی راه انداخت که بیا و ببین از پنجم زایمانم اشک ریختم تا دوسال و نیم دعوا بود تو خونم. زن گنده قهر کرد رفت پسرشم من و به سلاخه کشید نمیدونی شوهرم چه بلایی سرم اورد بچم زردی داشت باید میبردم بیمارستان شوهرم دعوا راه مینداخت اصلا یک وضعی خدا از مادرش نگذره میشست پیش شوهرم گریه من بی کسم که مادرزنت اونجوری کرد با من شوهرم شیر میشد میفتاد به جون من. خدا لعنتش کنه دوسال بچم شیر جوش خورد حالا جاری زایید مادرشوهرم یک ساعتی میره سر میزنه نمیمونه خوش به حال جاریم من دوتا اوردم ۱۵روز اومد میخورد و میخوابید. همش هم میگفت من بلد نیستم

اب هرچیزی و تمیز مبکنه دیگه اگه سینک و میشوره بعدش مشکلش چیه

عزیزم آب میکروب و باکتری رو از بین نمیبره مثل 1500 سال پیش فکر نکنید اونموقع که حضرت محمد فرمود طهارت با آب چون عرب های آن زمان درکی از میکروب نداشتن و حکم نجاست از اونجا نشات گرفته و حتی حکم وضو در اسلام نیز به همین علت است زیرا در دین اسلام وضو از بالای آرنج و کف سر و روی پا داره چون عرب های آن زمان اکثرا ساربان بودند و از صبح تاشب با شتر و کثافت سروکار داشتند. 

سینک ظرفشویی فقط و فقط مخصوص ظرف هست برای من 

ببین من مسواکهامون تو جا مسواکی روی کابینت کنار سینگ البته با فاصله نیم متر از سینگولی هیچوقت تو سین ...

آفرین دقیقا

منم الان همینو نوشتم

اصلا دوس ندارم مسواک رو بزارم تو دستشویی

همیشه میزارم داخل لیوان مخصوص روی لباسشویی با فاصله از سینک

اما همیشه تو روشویی دستشویی مسواک میزنیم

من تو روشویی دستشویی چندشم میشه مسواک بزنم حس میکنم فضاش میکروبیه منم تو سینک مسواک میزنم 

حوله و مسواکم هیچ وقت رو جاحوله ای جا مسواکی داخل دستشویی نمیذارم فضاش آلودس میارم داخل اتاق خواب 

مگه شماها توی سینک، ظرفای کثیف رو نمیشورید؟ مگه سبزی و میوه کثیف رو نمیشورین؟ مگه مرغ نمیشورین توی س ...

وقتی اب دهنت و تف میکنی بد اومدنی هست دیگه بیای تو جایی که همش ظرف و ایناست تف کنی اه

چجوری کنار بیای؟ اون مسواک با قاشقی که میره توی دهنت چه فرقی داره؟ جفتشون بزاق دهان داره قاشقتونم تو ...

واللههه.. تو روشویی دستشویی بشورن؛ میگن چرا اونجا مسواک میزنه. تو سینک ظرفشویی بشورن. میگن چراا اونجا مسواک میزنه.بدبخت اختبار خونه خودشم نداره برای مسواک زدن . وقتی ظرفها تموم شده ظرفی تو سینک نیست چه ایرادی داره مسواک زدن!!... 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

وقتی اب دهنت و تف میکنی بد اومدنی هست دیگه بیای تو جایی که همش ظرف و ایناست تف کنی اه

من خودم توی روشویی دسشویی مسواک میزنم

و اما   هرروز هم با سیف میشورمش سینک ظرفشویی رو 

اما واقعا برام سواله چرا مثلا توی سینک که مرغ به اون کثیفی و بوگندویی رو میشورید   چندشتون نمیشه بعدش ظرف بشورید؟  یا چندشتون نمیشه سبزی پر از انگل رو میشورید و توی اون سینک خالی میکنید آشغالاشو  اما فقط مشکل مسواک زدن توی سینکه؟  ینی دهان آدم از مرغ و میوه و سبزی انگلی  کثیفتره؟

شایدم عادت ندارید سینک رو همیشه بشورین 

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...