2777
2789
عنوان

چرا بعضیا تو سینک مسواک میزنن😑

| مشاهده متن کامل بحث + 876 بازدید | 64 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب مسواک زدن کلا جاش تو سینک کنار ظرفا نیست ب نظرم

اینکه مسواکو بذاری کلا کنار سینک باشه ( مثلا بگن جای مسواک کنار سینکه) خب از نظر ظاهری و بهداشتی درست نیست ولی اینکه بگی وااااااای توی سینک مسواک زدن کثییییفه و این چیزا غلطه 

در واقع چیزی که غلطه اینه که توی روشویی دستشویی که از همه چیز کثیف تره بری مسواک بزنی یا مسواکتو بذاری 

دهنتو میشوری تف میکنی تو سینک دیگه فرقش اینه

خب مگه اون تف میمونه اونجا؟یا مثلا میره تو ظرف؟؟؟

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

ببین من مسواکهامون تو جا مسواکی روی کابینت کنار سینگ البته با فاصله نیم متر از سینگ

ولی هیچوقت تو سینگ مسواک نمی‌زنیم این به این معنی نیس بگی چون اونجاس پس همونجا مسواک میزنیم

من اصلا دلم نمی‌کشه مسواک رو پیش روشویی بزارم

برای سلامتی و ظهور امام زمان  یک صلوات بفرس

مگه شماها توی سینک، ظرفای کثیف رو نمیشورید؟ مگه سبزی و میوه کثیف رو نمیشورین؟ مگه مرغ نمیشورین توی سینک؟ 

ینی مسواک زدن از همه ی این کارا چندش و کثیف تره؟  

همون ظرفایی که میشورید کلی میکروب دهان روشه

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

اخه اب دهن خودمونه 

کف خمیر دندونم که مثل کف مایع ظرفشوییه 

چقدر اه و پیف میکنین 

دائم سینک با اسکاچ و مایع کامل شسته میشه 

اب دهن مون که نجس نیست 

خب مسواک کنن، نمیرینن اونجا که

😏😏😏😏😏😏

من خودم تو روشویی مسواک میزنم

ولی برام عجیبه انقدر رو سینک حساسید 

احتمالا نمیدونید چجوری باید از سینک استفاده کرد

هرکاری کنی بخاطر رطوبت و آب ،اونجا محل خوبی برای میکروبهاست

کار درست اینه هیچوقت مواد غذایی و مستقیم نو سینک نزارید 

موقع شستشو از قابلمه یا یه ظرف دیگه استفاده کنید

لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

چجوری کنار بیای؟ اون مسواک با قاشقی که میره توی دهنت چه فرقی داره؟ جفتشون بزاق دهان داره قاشقتونم تو ...

مسواک میزنی مستقیما تف می کنی و با تفت هزار میکروب و خلط میریزی بیرون با قاشق دهنی یکیه؟؟ عجب منطقی😐

شما برای چی وسواس داری که کسی داخل سینک مسواک نزنه؟ چون ظروفی شسته میشه که قراره غذا داخلش ریخته بشه و بره داخل دهان. همون دهانی که متنفری ابش ریخته بشه داخل سینک.... خب پس تمیز بودن سینک معنی نداره اگه داخل دهانت انقدر کثیفه که میترسی ابش ریخته بشه داخل سینک...

من خودم تو روشویی مسواک میزنمولی برام عجیبه انقدر رو سینک حساسید احتمالا نمیدونید چجوری باید از سینک ...

بعضیا میوه و سبزی رو مستقیم میندازن داخل سینک ک بنظرم این از مسواک زدن هم کار چندش تریه

کجای کاری دختر؟

بعضیا فین میکنن تو سینک ظرفشویی🤮😵‍💫

ولی من مسواک هامونو گذاشتم داخل لیوان مخصوص و روی لباسشویی

نزدیک سینک ظرفشویی

چون واقعا حالم بد میشه مسواک بمونه تو دستشویی🥴

اما همیشه تو روشویی دستشویی مسواک میزنیم

منم بدم میاد...ولی پکیج نداریم تا صبر کنم توی دسشویی اب گرم بیاد خیلی طول میکشه و کلی اب هدر میره...واسه همین میام تو سینک....ولی بعدش کاملا با یه اسکاج جدا اونجا رو کف مالی و تمیز میکنم 

خوب شد؟؟؟؟