2777
2789
عنوان

چرا بعضیا تو سینک مسواک میزنن😑

| مشاهده متن کامل بحث + 876 بازدید | 64 پست
وای اسی به نظرم ادامه نده.منطق بعضیا ادمو دیوونه می کنه.فقط باید شناسایی بشن که خونشون چیزی نخوریم

تازه مسواک بازم بد نیست مادرشوهرم ببخشید میره دستشویی دستهاشو نمیشوره همینجوری بالا میگیره میاد تو ظرفشور مایع میزنه. خودشم میگه من دستهامو تو دستشویی نمیشورم تازه حاج خانم وسواس هم داره. ای خدا فکر کن دستشویی شماره دو رو نشوره بیاد تو سینک اشپزخونه یک عده فقط به ظاهر میرسن فرهنگشون عقب مونده 

اولا که من صحبتی از خلط نکردم دوما همون تفی که میگی نباید بره توی سینک توی همون دهنیه که قاشق میره توش 

یه مقدار از همون تف میره توی لیوانی که باهاش آب میخوری

قراره اون کف حاصل از مسواک و حاصل از ظرف کثیف شستن توی سینک بمونه؟   

اگه انقدر اصرار دارید دهنتون آلوده اس و پر از میکروب چرا یه فکری برای خودتون نمیکنید؟ 

@ananasi8855 ریپلای نشدی تگ کردم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم توی روشویی دسشویی مسواک میزنمو اما هرروز هم با سیف میشورمش سینک ظرفشویی رو اما واقعا برام ...

حالا هر کسی دهن خودش و تو سینک خودش بشوره بدش نیاد ولی فک و فامیل بیان تو سینک شما دهنشون و بشورن و تف کنن بدت نمیاد بابا بعضی ها هنوز در زمان جاهلیت موندن

مادرشوهرم موقع زایمان من خونه ی من اومد ه بود با مامانم اومد تو سینک مسواک زد من به مامانم نشون دادم ...

وای زن گنده بخاطر ی همچین موضوعی دعوا رله انداخت خونه خودش ک نبود هر کاری بخواد بکنه

واللههه.. تو روشویی دستشویی بشورن؛ میگن چرا اونجا مسواک میزنه. تو سینک ظرفشویی بشورن. میگن چراا اونج ...

پس اون موقع باید بگیم لباس زیرم تو سینک بشوریم چرا چون آب همه چیو تمیز میکنه 

وای زن گنده بخاطر ی همچین موضوعی دعوا رله انداخت خونه خودش ک نبود هر کاری بخواد بکنه

فکر کن چقدر ازش خواهش کردم ببخشید مامانم منظوری نداشتن فمر کنین خونه ی دختر خودتون هست گذاشت رفت بعدم که منو شوهرم دعوامون شد من تا چندماه نرفتم خونشون وقتی رفتم خواهرشوهرم سلام نمیکرد رفتم سمتش روبوسی کنم گفت مریضم قبلش با بچه هام و شوهرم روبوسی کرده بود

اولا که من صحبتی از خلط نکردم دوما همون تفی که میگی نباید بره توی سینک توی همون دهنیه که قاشق میره ت ...

خب پس چرا روشویی درست کردن حتما جاش تو سینک نیست دیگه اون تفی که رو لیوانه با اون تفی که مستقیم از مسواک زدن پرت میکنی تو سینک خیلی فرق داره 

پس اون موقع باید بگیم لباس زیرم تو سینک بشوریم چرا چون آب همه چیو تمیز میکنه

لباس زیر رو با مسواک یکی نکن.. مسواک کاملا مبحثش جداست لباس زیر هم جدا.. دوست نداری بری خونش. این بهونته 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

جاری من شلوار جیشی بچه دو سالو نیمشو تو سینک میشوره 😡🤢جالبه ادعای تمیزیشم میشه

واای😫

همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست                   گاهی نشانه قطع امید ازسطح شعور طرف متقابل است...

ادن سینک هر روز ازش کلی آب و کف میره😐 نصف اینا از اون ظرف هایی که اونجان تمیز ترن

اون ظرف ها هم شما ازش استفاده کردی پس پاک خالص نیستن

دیگه این وسواس بیش از حده

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
واللههه.. تو روشویی دستشویی بشورن؛ میگن چرا اونجا مسواک میزنه. تو سینک ظرفشویی بشورن. میگن چراا اونج ...

منم از هردو بدم میاد تو سرویس نمیتونم مسواک بزنم ولی هیچوقت ظرفامو داخل سینک نمیزارم برا شستن چندشم میشه عرچقدم وبا دایتکس میشورم

همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست                   گاهی نشانه قطع امید ازسطح شعور طرف متقابل است...
منم از هردو بدم میاد تو سرویس نمیتونم مسواک بزنم ولی هیچوقت ظرفامو داخل سینک نمیزارم برا شستن چندشم ...

تامام. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

آفرین دقیقامنم الان همینو نوشتماصلا دوس ندارم مسواک رو بزارم تو دستشوییهمیشه میزارم داخل لیوان مخصوص ...

دقیقا منم روی ماشین لباسشویی میزارم 

یبار یک دکتر تو تلوزیون نشون کرد و گفت طبق تحقیق ثابت شده معذرت میخوام  ذرات مدفوع حالا نکنه خود مدفوع که به چشم دیده میشه شاید منظورش میکروب باشه در هوا پخش میشه و روی همه وسیله ها میشینه و مسواک رو روی روشویی نزارین 

ولا من که دلم نمی‌کشه حوله و مسواک رو اونجا بزارم حتی اگه در دسشویی و روشویی جدا باشه باز دلم نمی‌کشه بیرون میزارم 

مسواک هم دم در سرویس میزنم موقع شستن میرم تو روشویی میشورم

حالا اینجا زیاد دیدم  زود قضاوت  میکنن و هرکس جا مسواکیش تو آشپزخونه باشه زود میگن تو سینگ دهن میشوره

برای سلامتی و ظهور امام زمان  یک صلوات بفرس