2777
2789
عنوان

خانمهای با سیاست راه حل بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 50 پست
فلش رو برادرش وقتی قهر بودم ازم گرفتش و دستم رو روی قران گذاشت و گفت دیگه کپی ازش نداری .منم به دورو ...

از ایمان تو به قران سو استفاده کردن 

تو توکل کن به خدا کسی که به دروغ دست بزاره رو قران تو بد دردسری میوفته

سیم کارت جدید بخر به نام خودت بده شوهرت استفاده کنه بگو هر چند وقت یه بار میرم پیرینت میگیرمبرنامه ه ...

متاسفانه قبول نکرد .ولی دستشو روی قران میزاره هر ز گاهی میگه تا دلت پاک بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب کپی کردم فلش رو .اما دستم رو روی قران گزاشتن مجبورم شدم بهشون بدمش چون اونا از آبروی خانوادشون می ...

از صداقت و ایمانت سواستفاده کردن، عیبی نداره از این به بعد حواست رو جمع کن، فکر کنم جز بارداری بچه هم داری تصمیم جدایی سخت بوده و خواستی زندگیت رو نگه داری، این زوج جدید هم گناه ندارن ولی اگه دیدی شوهرت داره تیک میزنه دیگه کوتاه نیا

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 
از ایمان تو به قران سو استفاده کردن تو توکل کن به خدا کسی که به دروغ دست بزاره رو قران تو بد دردسری ...

دقیقا .منم دیروز گریه کردم و بهش فلش رو دادم .گفتم من با خدا معامله کردم .پس اگر خطا کنی واگزارتون میکنم به صاحب اون قران

از صداقت و ایمانت سواستفاده کردن، عیبی نداره از این به بعد حواست رو جمع کن، فکر کنم جز بارداری بچه ه ...

شوارم خیلی خیلی ترسیده .میترسه اون زنیکه چیزی به بردار زاده وه قران عروسیشون بشه .بگه 

دقیقا .منم دیروز گریه کردم و بهش فلش رو دادم .گفتم من با خدا معامله کردم .پس اگر خطا کنی واگزارتون م ...

دیروز دادی 

خوب دختر کپی میکردی 

اون حق تو بود 

چرا باید به نفع اونا دست بزاری رو قران 

شوارم خیلی خیلی ترسیده .میترسه اون زنیکه چیزی به بردار زاده وه قران عروسیشون بشه .بگه

اون از ترس آبروی خودشم به کسی بعید میدونم بگه اما اگه دست برداره خوبه، شوهر تو هم پا داده مقصر اصلی اونه، حد و مرزها رو رعایت کن و مراقب باش و دفعه دیگه اگه چیزی دیدی کوتاه نیا حتی اگه به هزارتا چیز قسمت دادن

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 

[QUOTE=378741987]از ایمان تو به قران سو استفاده کردن  تو توکل کن به خدا کسی که به دروغ دست بزاره رو قران تو قبل قهر دستشو روی قران گزاشت گفت با کسی نیستم بعد ۳ هفته دستش رو شد ‌حالا از قران و قسم خیلی میترسه .قران شوخی نیست من به چشم خودم دیدم .اگه بچه هام نبودن جدا شده بودیم و مال و ابروش رو می‌بردم. الان چند روز مجبورم برای آرامش خودم و بچه هام فقط زبونم رو خوش کنم شاید درست شد 

دقیقا .منم دیروز گریه کردم و بهش فلش رو دادم .گفتم من با خدا معامله کردم .پس اگر خطا کنی واگزارتون م ...

اون اگ ترس از خدا داشت

ک خیانت نمیکرد

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید معجزه بشه

[QUOTE=378741987]از ایمان تو به قران سو استفاده کردن تو توکل کن به خدا کسی که به دروغ دست بزاره رو ...

میدونم هر چی سر خانم ها میاد بخاطر دلسوزی برای سرنوشت بچه هاست 

لاقل خونه ای ماشینی چیزی داره به نامت کنه 

بگو اگر ادم بودی که زندگی میکنم اگر نه حقم از زندگی گرفتم اگر نزد بگو ترسش رو داری دوباره لو بری 

بگو اینسری مثل قبل نمیکنم  بنزین میزنم کل خونه رو اتیش میزنم چیزی به من نرسید برای توام نمونه 

بعد میرم دم پره دختر .دختره ذو اتیش میزنم کسی که به زندگیم اتیش زد 

نترس شجاع باش بزار ازت بترسن