شوهرم بهم خیانت کرد و من از طریق ضبط صدا متوجه شدم .چند ماه قهر بودم .حق طلاق و بقیه چیزا رو هم بخشیدم .رفتم سر زندگی .ناخدا گاه باردار شدم .اما همچنان من حال روحی بدی رو داشتم سپری میکردم ایشون دست روی قران زد و گفت شیطون گولم زده و توبه کردم .حالا برادر اون خانم قراره با برادر زاده شوهرم ازدواج کنه .من این وسط گیج موندم ..شوهرم هم بشدت ناراحته .ولی چیزی نمیشه به اونا گفت چون اونا جریان رو خوب نمیدونن میترسم بهشون بگیم و شر بشه .از طرفی هم منم فلش صبط صداشو بهش دادم چون خیلی خودش و بردارش که در جریان هستن دنبال این فلش بودن .من گفتم شر نشه از سمت من دادمش بهشون .حالا نمیدونم میخام چکار کنم .از یک طرف پشیمون هستم که فلش رو دادم حداقل پا ترسه بود براش .از یک این وصلت جدید نمیدونم میخاد چه اتفاقی واسه زندگیم به وجود بیاره .تو رو خدا بگید من چکار کنم .
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
حق هاتو چرا بخشیدی برام عجیبه اون خطا کرده تو بخشیدی فلش رو میگفتی گم کردم نگه میداشتی تا ابد دست او ...
فلش رو برادرش وقتی قهر بودم ازم گرفتش و دستم رو روی قران گذاشت و گفت دیگه کپی ازش نداری .منم به دوروِغ مجبورم شدم گفت نه .بعدش که شوهرمو تهدید میکردم به برادرش گفته بود دوروغ بهت گفته .منم دوست نداشتم پیش برادرش خراب بشم .دوباره دیروز دستمو گزاشت روی قران شوهرم .منم از قران ترسیدم بهش دامش فلش رو