2777
2789
عنوان

خانمهای با سیاست راه حل بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 50 پست

خیلی اشتباه کردی هرچی حق میتونستی بگیری رو ول کردی باردار هم شدی، تهش اینه رفت و آمد نکنی ولی خودت اذیت میشی، من بودم میگفتم چون مرگ یکبار شیون یکبار

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشون یک غلطی کرد برادرزاده اش هم با برادر اون خانم ازدواج کرد شما در حد یک‌مراسم برید و ممبعد کجا ه ...

آره از یک طرف وحشت اون زنیکه ازم برداشته شد که نمیتونه غلط کنه .از یک طرفم این وصلت جدید کار رو خراب کرد تا آخر عمر این زنیکه جلو چشمونه

خیلی اشتباه کردی هرچی حق میتونستی بگیری رو ول کردی باردار هم شدی، تهش اینه رفت و آمد نکنی ولی خودت ا ...

مثلا چکار میکردم ؟فقط خانوادشون خیلی با ابرو هستن .این باعث شده که دلم آروم بشه بگم دیگه غلطی نمیکنه

مثلا چکار میکردم ؟فقط خانوادشون خیلی با ابرو هستن .این باعث شده که دلم آروم بشه بگم دیگه غلطی نمیکنه

حق طلاق میگرفتی، یه چیزی به نامت میکرد، فلش هم خودت کپی میکردی باز نگه میداشتی

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 
موقعی که با شوهرم بود در حال طلاق بود .الانم دیگه طلاق رو گرفته و تموم شده

پس بشین حواستون جمع کن اگه ریز ریزی چیزی دیدی  اگه میخوای جدا بشی تشت رسوایی اش رو بنداز 

اگه هم میخوای له هردلیلی زندگی کنی سعی کن مشاور بری و زوج درمانی کمکت کنه

موقعی که با شوهرم بود در حال طلاق بود .الانم دیگه طلاق رو گرفته و تموم شده

خیانت جنسی بوده؟ 

حق هاتو چرا بخشیدی برام عجیبه اون خطا کرده تو بخشیدی فلش رو میگفتی گم کردم نگه میداشتی تا ابد دست او ...

فلش رو برادرش وقتی قهر بودم ازم گرفتش و دستم رو روی قران گذاشت و گفت دیگه کپی ازش نداری .منم به دوروِغ مجبورم شدم گفت نه .بعدش که شوهرمو تهدید میکردم به برادرش گفته بود دوروغ بهت گفته .منم دوست نداشتم پیش برادرش خراب بشم .دوباره دیروز دستمو گزاشت روی قران شوهرم .منم از قران ترسیدم بهش دامش فلش رو

فلش رو برادرش وقتی قهر بودم ازم گرفتش و دستم رو روی قران گذاشت و گفت دیگه کپی ازش نداری .منم به دورو ...

خیلی جالبه که برای گندکاریش آدم هم آورده برات تو هم ترسیدی، اون بوده با داداشش که از خجالت جلوت آب بشن نه که پررو هم باشن

حق طلاق میگرفتی، یه چیزی به نامت میکرد، فلش هم خودت کپی میکردی باز نگه میداشتی

خب کپی کردم فلش رو .اما دستم رو روی قران گزاشتن مجبورم شدم بهشون بدمش چون اونا از آبروی خانوادشون میترسیدن