2777
2789
عنوان

خانمهای با سیاست راه حل بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 50 پست
فلش رو برادرش وقتی قهر بودم ازم گرفتش و دستم رو روی قران گذاشت و گفت دیگه کپی ازش نداری .منم به دورو ...

عزیزم چقدر ساده و مظلومی. ایشون خیانت کرده . بعد شما رو مرتب مجبور کردن دست رو قرآن بذاری . برادرش هم در جریانه بازم راضی ب وصلت با اون خانواده شدن پس خانواده با آبرویی نیستن فقط خوب کند کاری هاشون با زور گویی قایم کردن تا الان ... شما چرا حقوقت بخشیدی برعکس اینجور مواقع زن حقوق بیشتری میگیره .. یکم رو شخصیت خودت کار کن قوی باش زیرک باش بخودت عشق بورز. حواست جمع کن روابط محدود کن ... حرص نخور و شوهرت و برادرش رو واگذار کن ب همون قرآن ک اگه بخوان حقی ازت ضایع کنم جوابشون بده . 

میدونم هر چی سر خانم ها میاد بخاطر دلسوزی برای سرنوشت بچه هاست لاقل خونه ای ماشینی چیزی داره به نامت ...

از شر بدبختی میترسم .میگم ابرو ریزی نشه از این بدتر .الانم باردارم دستم زیرشه .و گرنه میرفتم و طلاق میگرفتم .جالب اینجاست خانوادش هم یک کلام باهام صحبت نمیکنن میگن چرا قهر کرده آبرومون رو برده .شیطونه میگه زنگ بزنم به خواهراش و مادرش از سیر تا پیاز رو براشون بگم .اما باز میگم فقط ابرو خودم رو میخا بیشتر ببرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=378743354]عزیزم چقدر ساده و مظلومی. ایشون خیانت کرده . بعد شما رو مرتب مجبور کردن دست رو قرآن بذاری . برادرش ه ...[/QUOTبعضی موقع ها حالم از سادگی خودم بهم میخوره .از سادگیم شوهرم خارم کرد .حالا هم مادرش و خواهراش باهام حرف نمیزنن که چرا قهر کردی .و من هی سکوت میکنم .بخدا نمیدونم میخام چکار کنم با این جماعت .نمیدونم با شوهرم مهربون باشم یا سرد .

[QUOTE=378743354]عزیزم چقدر ساده و مظلومی. ایشون خیانت کرده . بعد شما رو مرتب مجبور کردن دست رو قرآن ...

عزیزم من به جای شما دارم حرص میخورم. به نظرم به خواهر و مادرش نه به صورت مستقیم با کنایه بفهمون که پسرشون چه غلطی کرده بعد هم اصلا به شوهرت محل نذار چون اون هم شما رو خوب شناخته میگه من هر کاری بکنم زنم سکوت میکنه و میمونه. بارداری که باردار باشی اتفاقا بهتر بهش بگو بچه ات هم میندازم سرت خودت بزرگ کن و میرم اگر دست از پا خطا بکنی. نذار بچه نقطه ضعفت بشه. اونه که باید بترسه نه شما. ما زن ها متاسفانه ترس ها و ضعف های خودمونو زیر کلمه آبرو قایم می کنیم.

دقیقا .منم دیروز گریه کردم و بهش فلش رو دادم .گفتم من با خدا معامله کردم .پس اگر خطا کنی واگزارتون م ...

عزیزم خدا به انسان عقل و شعور داده تا از حق خودش دفاع کنه اگر نه ما را هم مثل بقیه موجودات فقط با غریزه می آفرید. پس به خدا واگذار کردن را بذار برای خدا و خودت از حق  خودت دفاع کن تا خوشبخت زندگی کنی

[QUOTE=378743354]عزیزم چقدر ساده و مظلومی. ایشون خیانت کرده . بعد شما رو مرتب مجبور کردن دست رو قرآن ...

چ پرو ب اونا چ مربوط ک شما قهر کردی از دسته گلی ک پسرشون ب آب داده خبر دارن ؟؟ شما هم باهاشون حرف نزن و برات مهم نباشن ... بخودت و سلامتی و زیباییت برس زیااااد چون می‌دونم زنی ک خیانت دیده چقدرررر در معرض بیماری روحی و جسمی هست میگم .. مث ملکه ها با خودت رفتار کن .. ب شوهرتم بگو اینبار خطا کنی میرم بچه هم مال خودت میرم پی زندگیم حتی اگه مطمئن هستی هیچ جا نمیری نذار اون بفهمه خودت قوی و قاطع نشون بده بگو ۱۰ بچه داشته باشم ازت میذرمشون میرم اگر خیانت کنی ... بهت عشق ورزید و مهربانی کرد شما هم جوابش با محبت بده ولی تو محبت کردن بذار اون همیشه ی پله از شما جلو باشه .. ی حرفه در آمد زا تو خونه یاد بگیر و پس انداز و طلا داشته باش .