2777
2789
عنوان

حمله پانیک

| مشاهده متن کامل بحث + 2134 بازدید | 145 پست
چن نفرم بهم گفتن وسواس فکری داری

هم وسواس هست 

هم ترس از برخورد با ادما 

باید علائمت رو به دکتر توضیح بدی 

احتمالا باید سه چهار تا قرص بهت بده تا اوکی بشی 

دکتر خوب خیلی مهمه 

من اوایل دهه نود حالم خوب نبود تا سال 94 هم میرفتم دکترمم خبرش دکتر معروفی بود ولی درست دارو نمیداد و نتیجه ای نگرفتم 

ولی دو سال پیش با یه دکتر دیگه ویزیت شدم قشنگ با اولین نسخه اش حالم از این رو به اون رو شد 

منم تو جمع استرس میگرفتم و جوری که از خونه بیرون نمیرفتم و ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم تکرر ادرارمیگیرم یادم رف بگم وفشارمم میره بالا

بعد دو سال دکترم بهم گفت ببین این بیماری چیزی نیست که کسی رو تا حالا کشته باشه خیالت راحت نمیمیری .پس وقتی حمله بهت دست میده فکر مرگو از سرت بیرون کن چون نمیمیری .فقط اذیتت میکنه .سعی کن  نفس عمیق اروم بکشی وب خودت مسلط بشی تا رد بشه .من طوری بودم هر روز زنگ میزدم همه میریختن خونه ما .حال اونا از من بدتر بود .بچه کوچیکم داشتم بیچاره شده بودم ..

چه دارویی میخوام فردا پس فردا اگ رفتم دکتر بدونم؟

عزیزم داروی قلبه اصلا به هیچ عنوان سرخود نخور خطرناکه 

من رفتم دکتر قلب و ی دستگاهی به اسم هولتر وصل کرد به قفسه سینه . اون کل ضربانات قلبو ثبت میکرد و طبق اون دارو بهم داد

یاد بگیر که چیزی را که داری قدر بدانی، قبل از اینکه زندگی تو را وادار به قدردانی از چیزی کند که داشتی.
شاید قسمت بود تاپیک شما رو ببینم من دو سال درگیر پنیک بودم .بعد از فوت پدرم .اما درمان شدم .دو سال د ...

عزیزمممممم خدابیامرزدش منم ب شدت ترس ازدست دادن دارن مخصوصاپدرومادرم حتی الان ک تایپ میکنم باکریه دارم تایپ میکنم وقتی میفهمم ک مامان وبابا مریضن من دیوونه میشم بدتراسترس وپنیک میادسراغم شایدباپرت تشه ولی بابای من آنژیو مرده بود کل خانواده می‌دونستن ب غیرازمن وقتی آوردنش خونه من فهمیدم ینی دراین حد

بعد دو سال دکترم بهم گفت ببین این بیماری چیزی نیست که کسی رو تا حالا کشته باشه خیالت راحت نمیمیری .پ ...

منم بچه کوچیک دارم و خیلی عذاب وجدان دارم بابت این موضوع ک نمیتونم اونجورک بایدبهس برسم بدترازهمه اینک همه وحتی همسرم اصرارب آوردن بجه دوم دارن وفقط من ومادرم میدونه ک من چی میکشم وقتی اینطوری میشم و مامانمم خیلی غصه میخوره نمود.این حال ک نیبینه

الان با داروها خوب شدی؟

من شاید دارو تو اروم کردنم خیلی تاثیر داشت ولی دکتر گفت فقط خودت میتونی ب خودت کمک کنی .تصمیم بگیری تمومش کنی یا اینکه بیماری همه عمر باهات بمونه .من از خموم رفتن میترسیدم چون خموم تنگ بود احساس خفگی میکردم و در عرض ۲۰ دیقه ۵۰ بار در و بازمیکردم میومدم بیرون اصلا .ضربان قلبمم بالا میرفت .بعد چکار میکردم ...خودمو مجبور میکردم هر روز برو حموم و زمانی این کار رو میکردم که کسی خونه نباشه .بعد بیرون اومدن تمام انرژیم خالی شده بود سست میوفتادم ولی احساس پیروزی داشتم چون انجامش داده بودم .نترسیده بودم .اگه میترسیدم الانم باید وامیستادم یکی خونه باشه من برم حموم  

بعد دو سال دکترم بهم گفت ببین این بیماری چیزی نیست که کسی رو تا حالا کشته باشه خیالت راحت نمیمیری .پ ...

گفتی دکتر دردمو تازه کردی

من الان جدیدا برا بار سوم میخوام برم یه دکتر دیگ

دکتر اولم یه پلاستیک دارو داد منم وحشت کردم

دکتر دومم اینترنتی بود نمیفهمیدم چی ب چیه

به امید خدا دکتر سوم خوب باشه🙏🙏

من شاید دارو تو اروم کردنم خیلی تاثیر داشت ولی دکتر گفت فقط خودت میتونی ب خودت کمک کنی .تصمیم بگیری ...

ببین من پانیک اینقد ازم انرژی میگیره که دلم هیچی نمیخواد 

نمیخوام پیروز بشم بر ترسام اگه قرار باشه اینقد دردو قبلش تحمل کنم

علائم پانیک من اذیت کنندس خیلی برام

شما دقیق میگی علائمت چطوره؟

ببینم ارزش داره بجنگم یانه