2777
2789
عنوان

حمله پانیک

| مشاهده متن کامل بحث + 2040 بازدید | 145 پست
هرچی نمیدونم

سلام عزیزم نمیخوام بترسونمت ولی پنیک درمان نداره و مدتی خاموش میشه یه بیماریه خودکنترلیه 

اصلا پنیک بیماری نیست حمله اس که به آدم های افسرده و اضطرابی و استرسی و وسواس فکری دست میده 

من ۱۳ساله درگیرم و دوتاخواهرامم یکیشون از کرونا و یکیشون ۸سال پیش درگیر شدند 

شوهرمم تو کرونا درگیرشد همه دارو‌مصرف میکنیم یعنی شوهرم و یکی از خواهرام فعلا دارو‌نمیخورند ولی من بعد از ۸سال برگشت دادم دوباره و ده روزی میشه دارو‌ میخورم 

میخوام بگم نباید اجازه بدی استرس بهت وارد بشه من تو این ۱۳سال سه بار برگشت دادم  تا جاییکه میشه خودمو کنترل میکنم ولی دیگه به جایی میرسم که نیاز به دارو دارم 

معمولا داروی سبک که برای این بیماری تجویز میشه آسنترا (خارجیه سرترالین)و دپاکین۵۰۰ (خارجیه والپروات سدیم)نصفشو و پروپرانونول تجویز میکنن که تا ۱۲روز ممکنه حالت بدتر بشه و بعدش کم کم روند درمان شروع میشه 

و من داروی ایرانی اصلا بهم نمیوفته و حالمو وحشتناک بد میکنه 

امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم

سلام عزیزم نمیخوام بترسونمت ولی پنیک درمان نداره و مدتی خاموش میشه یه بیماریه خودکنترلیه اصلا پنیک ب ...

من فقط اسنترا بهم داد ک اونم باعث بالارفتن فشارم شدونخوردم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزمممممم خدابیامرزدش منم ب شدت ترس ازدست دادن دارن مخصوصاپدرومادرم حتی الان ک تایپ میکنم باکریه دا ...

ببین دکتر به من گفت ترس داشتن تو مرده ها رو زنده نمیکنه ولی زندگی رو از تو میگیره ،تو بچه داری ..هر کسی سرنوشتی مقرر داره .غصه تو هم جلو مرگ رو نمیگیره جلو زندگی رو میگیره .

ببین دکتر به من گفت ترس داشتن تو مرده ها رو زنده نمیکنه ولی زندگی رو از تو میگیره ،تو بچه داری ..هر ...

میدونی ایناگفتنش راحته ولی حماه دست میده آدم فک میکنه داره میمیره میدونی چن بازنشسته پیش شوهرم بچم بغل کردم گریه کردم ک من میمیرم بچم چی میشع 

منم بچه کوچیک دارم و خیلی عذاب وجدان دارم بابت این موضوع ک نمیتونم اونجورک بایدبهس برسم بدترازهمه ای ...

شما تا زمانی که اضطراب داری اصلا بچه دار نمیشی خیالت راحت غصه هم نخور .باید درمان شی بعد .اگه تهرانی ادرس دکترمو بهت میدم .درمان داره نگران نباش 

میدونی ایناگفتنش راحته ولی حماه دست میده آدم فک میکنه داره میمیره میدونی چن بازنشسته پیش شوهرم بچم ب ...

تمام این فکرا رو منم عینا میکردم .میگفتم بچم حیفه بی مادر بزرگ شه .شروع میکردم وصیت کردن ب شوهرم .اونم اعصابش بهم ریخته بود .همه رو دیوانه کرده بودم 

تمام این فکرا رو منم عینا میکردم .میگفتم بچم حیفه بی مادر بزرگ شه .شروع میکردم وصیت کردن ب شوهرم .او ...

وای منم امشب سرشار باگریع ب بچم غذا دادم بخدانمیدپنی چی میکشم بدترازهکه اینک نمیتونی دردتون توصیف کنی بزای کسی خیلی سخته میگن داره ادا درمیاره چیزیسش نیس 

ببین من پانیک اینقد ازم انرژی میگیره که دلم هیچی نمیخواد نمیخوام پیروز بشم بر ترسام اگه قرار باشه ای ...

گفتم .راهش همینه تا وقتی ضعیف باشی وبگی من هیچی نمیخوام ونمیتونم هرگز خوب نمیشی .

باور میکنی من سر خودم فریاد میزدم .میگفتم میترسی اره ..باشششسه باشششسه انجامش میدم ...میمردم ولی انجامش میدادم .بعد میگفتم دیدی نمردی ..و احساس پیروزی .من با ترسام جنگیدم .

میدونی وقتی خوب میشی و بیماری کوچیک وکوچکتر میشه انگار یه پله بالاتر میری و مرگ برات کوچیک وحقیر میشه .من هر بار حمله با تمام وجود حسش میکردم اما دکتر گفت نگران نباشپنیک فقط اذیت میکنه کسی رو نکشته تا حالا 

سلام 

منم به مدت دوسال تقریبا حملات رو داشتم،زندگیم به کل مختل شده بود.من تو طول روز سه چهار بار پانیک میشدم هیچ جا نمیرفتم افتاده بودم گوشه ی خونه بی حال و بی رمق.هر دکتری هم رفتم گفتن چیزیت نیست،

ولی خدارو شکر با طب سنتی حالم خییلییی بهتر شد،طوری که الان هیچ حمله و استرسی ندارم،

متخصص طب سنتی به من گفت گردش خونت به خاطر بلغم زیاد بدنت ضعیفه،اکسیژن کافی به اندام مغز و قلب و...نمیرسه حالت بد میشه.

این تجربه من بود گفتم بگم شمام این راهو امتحان کن ان شاءالله مشکلت حل بشه.

اینم بگم من وقتی سردی  میخوردم حالم بدتر میشد مثل ماست و دوغ و شیر

وای منم امشب سرشار باگریع ب بچم غذا دادم بخدانمیدپنی چی میکشم بدترازهکه اینک نمیتونی دردتون توصیف کن ...

افرین .منم صد بار چک اپ شدم همه سالم .دو بار اندوسکوپی شدم در عرض ۶ ماه سالم .همه میکفتن چیزیش نیست من میگفتم هست .و اونا میگفتن دنبال چی هستی 

افرین .منم صد بار چک اپ شدم همه سالم .دو بار اندوسکوپی شدم در عرض ۶ ماه سالم .همه میکفتن چیزیش نیست ...

دقیقا ب خاطراین آنقدر دکترب دکترشدم همه عاصی شدن بازم میخواستم فردا برم دکترقلب وقت بگیرم