2777
2789
عنوان

حمله پانیک

2038 بازدید | 145 پست

کسانیکه پانیک داشتن یادارن توروخدابیایذ اگردرمان شدید بگیدچجوری چیکارکرذیذ من ازوقتی کرونااومد پانیک بهم دست میده بعدم ک بارداریم توکروناشد سه تازه ماسک میزدم بعدم ماه هفت بارداریم مادربزرگ همسرم ب خاطرکرونا فوت کرد ازاون بعدشدید شد علایمتون چیپس توروخدا میشع بگیدمن استرس اضطراب ازخواب پامیشم بعدی دفع انگاری چیزداغ میریزن سرم بعددیک پاهام سست میشع ینی حس میکنم غش میکنم میگم الان میمیرم چن بارم حتی توبارداریم رفتم دکترقلب اکو ونوارقلب گرف گفتن خداروشکرمشکلی ندارم ولی استرسم ک زیادمیشغ اینجورمیشم تازه دوسالی نیشع ک ریفلاکس معده هم گرفتم ب خاطراسترس کلی قرص میخورم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهتون توصیه نمی کنم خودتون می دونید قبلش با پزشک مشورت کنید

قبل از مصرف دمنوش ها بخونید 👇🏻

( مصرف دمنوش های گیاهی فایده داره ولی عوارض هم داره ، بهتره گاهی مصرف کنید اگه هم خواستید هرروز مصرف کنین برای درمان بعد یه مدت دیگه مصرف نکنین وقفه بدین و بعدها گاهی مصرف کنید

با بعضی از داروهای شیمیایی ممکنه تداخل پیدا کنه باعث مسمومیت بشه ، بهتره قبلش سرچ کنی اسم داروهات رو ببینی دارویی که مصرف می کنی با دمنوش تداخل داره

ولی خب اگه هم استفاده کردین بهتره چندساعت فاصله بدید من و همسرم و خانواده و نی نی سایت خیلی ها گفتن داروی شیمیایی رو با گیاهی مصرف کردن چیزی نشده

قبل از مصرف سرچ کنید موارد منع مصرف رو بخونید مثلا گل گاو زبون و شیرین بیان برای کسایی که فشار خون بالا دارن خوب نیس می تونید با مصلحش ، کمی لیمو یا آبلیمو استفاده کنید

بعضی دمنوش هادوران بارداری و شیردهی مجاز هست  میشه سرچ کنی گوگل چه دمنوش هایی مجاز هست البته بهتره با دکتر مشورت کنی

بعضی از گیاهان دارویی باید به صورت دم‌‌کرده استفاده بشه اگه بجوشونی عوارض داره و برعکس باید قبلش سرچ کنی گوگل

راجب اونایی که نمی تونن دمنوش بخورن ؛ به مقدار کم با چای سیاه ، دارچین ؛ هل و.. می تونن دم کنن

دمنوش گیاهان هم مثله همین چای سیاه اگه مقدارش زیاد باشه غلیظ بشه یا زیاد دم بکشه طعمش بد میشه ۵ دقیقه دم بکشه رو بخار کتری کافیه‌‌ )

برای پیشگیری و حل مشکلات تاپیک های منو بخونید ❤

برای حملات پانیک باید به درمانگری با رویکرد شناختی رفتاری مراجعه کنید. پانیک از جمله اختلالاتیه که سی بی تی برای درمانش خوب جواب میده🌿

ماشالله لاحول ولا قوه الا بالله العلی العظیم. هر لحظه خدا را شکر.