zarzarrr76 مدیر عضویت: 1400/06/06 تعداد پست: 620 عنوان حمله پانیک | مشاهده متن کامل بحث + 2040 بازدید | 145 پست کسانیکه پانیک داشتن یادارن توروخدابیایذ اگردرمان شدید بگیدچجوری چیکارکرذیذ من ازوقتی کرونااومد پانیک بهم دست میده بعدم ک بارداریم توکروناشد سه تازه ماسک میزدم بعدم ماه هفت بارداریم مادربزرگ همسرم ب خاطرکرونا فوت کرد ازاون بعدشدید شد علایمتون چیپس توروخدا میشع بگیدمن استرس اضطراب ازخواب پامیشم بعدی دفع انگاری چیزداغ میریزن سرم بعددیک پاهام سست میشع ینی حس میکنم غش میکنم میگم الان میمیرم چن بارم حتی توبارداریم رفتم دکترقلب اکو ونوارقلب گرف گفتن خداروشکرمشکلی ندارم ولی استرسم ک زیادمیشغ اینجورمیشم تازه دوسالی نیشع ک ریفلاکس معده هم گرفتم ب خاطراسترس کلی قرص میخورم 1404/01/24 | 23:54 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zarzarrr76 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/06 تعداد پست: 620 افرین .منم صد بار چک اپ شدم همه سالم .دو بار اندوسکوپی شدم در عرض ۶ ماه سالم .همه میکفتن چیزیش نیست ... اینی هس تای جاازبدنم دردمیکنه سریع میرم سرچ میکنم گوگل وخودمریض پنداری ب نوعی میشع گفت ینی خومومیکشم ازاسترس زیاد کلی دکتررفتن فهمیدم ک تیروییدم گره داره وبزرگ بایدعمل بشع ک اونم ب خاطر ترس و استرس واعصاب ایجادشده
نیلوگل1 عضویت: 1403/12/15 تعداد پست: 2952 اینی هس تای جاازبدنم دردمیکنه سریع میرم سرچ میکنم گوگل وخودمریض پنداری ب نوعی میشع گفت ینی خومومیکشم ... اصلا کارت اشتباهه .داری خودتو از بین میبری .اینجوری بود مردم برای چی درس میخوندن دکتر میشدن .گوگل بود دیگه ...همش اشتباهه .
zarzarrr76 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/06 تعداد پست: 620 اصلا کارت اشتباهه .داری خودتو از بین میبری .اینجوری بود مردم برای چی درس میخوندن دکتر میشدن .گوگل ب ... میتونم درخواست دوستی بدم بهت حرف زدن باکسیک خودش این مشکل داشته حس میکنم حالمو بهترمیکنه هرازگاهی همینحامیتونم باهات صحبت کنم البت اکرامکانش هس ؟
نیلوگل1 عضویت: 1403/12/15 تعداد پست: 2952 میتونم درخواست دوستی بدم بهت حرف زدن باکسیک خودش این مشکل داشته حس میکنم حالمو بهترمیکنه هرازگاهی هم ... من معمولا دوستیا رو رد میکنم ولی باشه
zarzarrr76 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/06 تعداد پست: 620 من معمولا دوستیا رو رد میکنم ولی باشه بخدا زیاد وقتتونمگیرم هرازگاهی ک اینطوری شدم وخواستم بایکی مث خودم ک این مشکل داشته خرف بزنم فقط درهمین حد
لبابابلفایل عضویت: 1402/12/16 تعداد پست: 28 اینی هس تای جاازبدنم دردمیکنه سریع میرم سرچ میکنم گوگل وخودمریض پنداری ب نوعی میشع گفت ینی خومومیکشم ... منم سیتالوپرام میخورم و یه مدت پیش مشاوره رفتم
zarzarrr76 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/06 تعداد پست: 620 منم سیتالوپرام میخورم و یه مدت پیش مشاوره رفتم خثبت روی فشارخونت تاثیرنداشته من فشارم میرف بالا ینی سردردشدبذ میگرفتم ک وقتی فشلرموگرفتم فهمیدم فشارم بالاس ودیدم داخل عوارضش نوشته فشارخون بالامیبره
لبابابلفایل عضویت: 1402/12/16 تعداد پست: 28 خثبت روی فشارخونت تاثیرنداشته من فشارم میرف بالا ینی سردردشدبذ میگرفتم ک وقتی فشلرموگرفتم فهمیدم فشا ... نه تاثیری رو فشارم نداشت . شاید به شما نساخته
zarzarrr76 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/06 تعداد پست: 620 نه تاثیری رو فشارم نداشت . شاید به شما نساخته نمیدونم شاید
نیلوگل1 عضویت: 1403/12/15 تعداد پست: 2952 بخدا زیاد وقتتونمگیرم هرازگاهی ک اینطوری شدم وخواستم بایکی مث خودم ک این مشکل داشته خرف بزنم فقط دره ... به خودت بگو دیگه اینطوری نمیشم .نفس عمیق بکش و ضربان قلبتو کنترل کن .شبا عرق بهار نارنج یه استکان قبل خواب .هرررر شب .خیلی کمکه وووووو اینکه خیالت راحت باشه نمیمیری .اینو زمان حمله با خودت مدام بگو .نترس نمیمیری .اما اجازه نده بیماری اذیتتم بکنه
golyakh2023 عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 1863 پس اول برم پیش روانپزشک بعد خودش بهم میگه نیازه برم دکتر قلب یانه؟ اول برو متخصص قلب ی چکاپ کامل بشو اگه مشکلی نبود با مشاوره خوب میشی یاد بگیر که چیزی را که داری قدر بدانی، قبل از اینکه زندگی تو را وادار به قدردانی از چیزی کند که داشتی.