2777
2789
عنوان

حمله پانیک

| مشاهده متن کامل بحث + 2040 بازدید | 145 پست
گلم من دارم زمستون کرونا گرفتم چندبار اون موقع شدید پانیک داشتم دم دمهای عید دکتر رفتم گفت میکروب مع ...

دابروهای میکروب معده هم خوردم حتی آندوسکوپی هم شدم فقط گف ورم معده ریفلاکس ومیکروب معده من دوساله لانسوپرازول هرصبح میخورم وشبها فاموتیدین 

منم گفتن پانیک فقط طب سوزنی جواب میده البته یک اقایی هست علی الطافی اگرکسی شنیده خودش قبلا پنیک میشده الان درمان شده ودارومیده توگوگل بزن نظراتشوبخون منم شاید ازش یک سری داروبخرم اگرنتیجه داد ادامه بدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دابروهای میکروب معده هم خوردم حتی آندوسکوپی هم شدم فقط گف ورم معده ریفلاکس ومیکروب معده من دوساله لا ...

بمن چهارتا آمپول با دوتا سرم داده بود خود دارو فقط یه قرص داده بود ولی خیلی خوب بود

الهی به امید تو
کسانیکه غلبه کردن چیکارکردین میشع باید لطفل

روانپزشک باید بری.داروها اگه روت اثر نذاشتن.باید ب دکتر بگی‌عوض کنه.ن اینکه روهمونا بمونی.بادارو تا ۷۰ درصد خوب مییشی.۳۰ درصد باید بری مشاوره.راهکار بهت بده ک باهرفکرمنفی زود استرس نگیری.

سعی کن همیشه آرامش داشته باشی و اعصابت آروم باشه

من پسرموسزارین ب دنیااوردم بعد وقتی یکی می‌شنوم مثلا دوهفته بعدوفت سزارین داره من پانیک میگیرم کلا ازدکترایناخیلی میترسم گفتم بالاترینی برای ی سرماخوردگی کوچیک برم دکترتپش قلب شدیذمیگیرم 

من یکسال با تجویز دکتر پرانول و یکسال و نیم آلپرازولام ،الپرا چون وابستگی داره باید زیر نظر دکتر و ب ...

من مثلا حتی میرم خونه نادرشوهرمم استرس میگیرم آخه برای چی نمیدونم والا هیلی مسخرست ب خداب کسیم نمیگم ک اگ بفهمن مسخرست نمیکنن حتی شوهرم بهش گفتنی میگ مگ چی کم داری ک آستری داری میگ تقصیرخودته

من پانیک داشتم و خودم درمان کردم بدون دارو 

وقتی حمله شروع میشه ی گوشه دراز میکشم پاهامو به دیوار میزنم چندتا نفس عمیق میکشم و به خودم میگم این فقط ی حمله عصبی هست که نهایتا چهل دقیقه طول میکشه بعد اون خوب میشی 

و همینطور تو این چهل دقیقه تپش قلبامو نادیده میگیرم نفس تنگیمو اهمیت نمیدم و به چیزای دیگه فکر میکنم حمله که تموم شد بلند میشم و به زندگی ادامه میدم . بعد این روش منی که روزی چندتا حمله داشتم الان شاید سالی دوبار

یاد بگیر که چیزی را که داری قدر بدانی، قبل از اینکه زندگی تو را وادار به قدردانی از چیزی کند که داشتی.