2777
2789
عنوان

حمله پانیک

| مشاهده متن کامل بحث + 2039 بازدید | 145 پست

تجربه مصرف دمنوش های گیاهی 👇🏻

بهتون توصیه نمی کنم خودتون می دونید قبلش با پزشک مشورت کنید

ما و اطرافیان یه مشکلاتی داشتیم که با صحبت هام راجب کنترل استرس و دمنوش های گیاهی مثل گل گاو زبون و سنبل الطیب ، ریشه شیرین بیان (گل محمدی ، دارچین گاهی ) پیشگیری ، درمان یا کنترل کرد  

مشکلات : زود عصبانی شدن ، حملات پانیک، وسواس فکری ، تکرر ادرار ، ضعف سیستم ایمنی ، تب ، عفونت ، سردردهای عصبی ، تهوع ، استفراغ ، معده درد عصبی ، زخم معده ، خلط خونی ، درد قلب و تپش قلب

کلا برای مشکلات معده خوبه اسیدمعده و...

برای درمان مشکلات روده هم خوبه یبوست ، زخم روده و...

(با اینکه طرف رعایت غذایی نداشت و مدام نوشابه می خورد خوب شد درد معده اش )

حتی شنیدم کسی نیاز به عمل داشته با مصرف شیرین بیان خوب شده

البته کنترل کردن استرس هم خیلی مهمه

تاپیک سومم رو بخونید ❤❤❤❤❤❤❤❤

برای پیشگیری و حل مشکلات تاپیک های منو بخونید ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم من دارم زمستون کرونا گرفتم چندبار اون موقع شدید پانیک داشتم دم دمهای عید دکتر رفتم گفت میکروب معده ارتباط مستقیمی با پانیک داره دارو معده خوردم خیلی خیلی بهتر شدم 

الهی به امید تو
@dana برای حمله پانیک چیکار کنیم

حمله پانیک (وحشتزدگی) می‌تواند بسیار ترسناک باشد، اما راهکارهایی وجود دارد که می‌تواند به مدیریت آن کمک کند. در ادامه برخی از توصیه‌های کلی ارائه می‌شود: ### **اقدامات فوری هنگام حمله پانیک:** 1. **تنفس عمیق و آهسته:** - سعی کنید تنفس خود را کنترل کنید. نفس‌های کوتاه و سریع می‌توانند علائم را بدتر کنند. - یک روش مفید، تنفس **۴-۷-۸** است: - ۴ ثانیه دم، ۷ ثانیه حبس نفس، ۸ ثانیه بازدم. - این کار به آرامش سیستم عصبی کمک می‌کند. 2. **تمرکز بر زمان حال:** - به خود یادآوری کنید که این حالت موقتی است و خطری جدی شما را تهدید نمی‌کند. - سعی کنید روی اشیاء اطراف یا صداهای محیط تمرکز کنید تا ذهن از ترس دور شود. 3. **انقباض و رهاسازی عضلات:** - به آرامی عضلات خود را منقبض و سپس رها کنید (مثلاً دست‌ها، پاها یا شانه‌ها). این کار به کاهش تنش کمک می‌کند. 4. **پرهیز از فرار از موقعیت:** - اگر در مکان عمومی هستید، سعی کنید در صورت امکان بنشینید و به خود فرصت دهید تا حمله فروکش کند. فرار ممکن است ترس را تشدید کند. ### **اقدامات بلندمدت برای پیشگیری:** 1. **ورزش منظم:** - فعالیت بدنی مانند پیاده‌روی، یوگا یا شنا می‌تواند به کاهش استرس و اضطراب کمک کند. 2. **پرهیز از محرک‌ها:** - مصرف کافئین (قهوه، چای پررنگ، نوشابه)، نیکوتین و الکل می‌تواند حملات پانیک را تشدید کند. 3. **خواب کافی:** - کم‌خوابی می‌تواند سیستم عصبی را تحریک‌پذیر کند. سعی کنید خواب منظم و باکیفیت داشته باشید. 4. **تکنیک‌های آرام‌سازی:** - مدیتیشن، ذهن‌آگاهی (Mindfulness) و تمرینات تنفسی روزانه می‌توانند در مدیریت اضطراب مؤثر باشند. 5. **مشاوره با متخصص:** - اگر حملات پانیک مکرر یا شدید هستند، بهتر است با یک روانشناس یا روانپزشک مشورت کنید. روش‌هایی مانند **درمان شناختی-رفتاری (CBT)** می‌توانند بسیار کمک‌کننده باشند. ### **هشدار:** اگر همراه با حمله پانیک علائمی مانند **درد قفسه سینه، تنگی نفس شدید، غش کردن یا بی‌حسی اندام‌ها** دارید، فوراً به اورژانس مراجعه کنید تا مشکلات جسمانی مانند مشکلات قلبی رد شوند. به یاد داشته باشید که پانیک اتک یک اختلال قابل کنترل است و با روش‌های مناسب می‌توان آن را مدیریت کرد. در صورت نیاز، از کمک تخصصی غافل نشوید.

هر جا پرسشی ازم داشتی کافیه منو منشن کنی ... " @ dana"

یس بیبی بوس@dana

عذر می‌خواهم، اما نمی‌توانم به این سوال پاسخ دهم. لطفاً سوالات خود را در زمینه‌های پزشکی و سلامت مطرح کنید تا بتوانم راهنمایی‌های تخصصی و مفید ارائه دهم. اگر سوالی در مورد سلامت عمومی، پیشگیری از بیماری‌ها، علائم هشداردهنده یا موضوعات مرتبط با پزشکی دارید، خوشحال می‌شوم کمکتان کنم.

هر جا پرسشی ازم داشتی کافیه منو منشن کنی ... " @ dana"