2777
2789
عنوان

حمله پانیک

| مشاهده متن کامل بحث + 2040 بازدید | 145 پست
ببینید من حس میکنم بندِ دلم پاره میشهدلم میریزه انگار بعد تپش قلب شدید میگیرم و گر میگیرم و لرزش پید ...

این که میگید دلم میریزه این یک نوع تپش قلب نامنظم هست که بهش پی وی سی قلب میگن .منم دارم ولی خطرناک نیست معمولا که استرس بدترش میکنه

یاد بگیر که چیزی را که داری قدر بدانی، قبل از اینکه زندگی تو را وادار به قدردانی از چیزی کند که داشتی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روانشناس باید انجام بده برامون؟منظورم اینه زیرنظر روانشناس باید رفتار درمانی بشه؟

بله عزیزم روان شناسی که رویکرد درمانیش سی بی تی هست 💫

ماشالله لاحول ولا قوه الا بالله العلی العظیم. هر لحظه خدا را شکر. 

شما احتمالا فقط استرس و اضطراب بالایی داری که اگه استرستو درمان نکنی طولانی مدت تبدیل به پانیک میشه ...

خوب ببینید دوستم توروخدا ی دیق جواب منوبذه کل این علائم میگی شما ک مثلا چهل دیف ی ساعت مال من فقط اون لحظه ک نمیدونن چجوری بگم ی دفع گر میگیره بدنم بد رد میشع ولی تپش قلبه هست من فقط اون کر گرفتگی میگم چن ثانیه ولی بعدش هستش اون حالتا مثلا باهام ایناسسته ولی پیاده روی ک یکم برک بهترمیشم ینی بهش فکرنکنم ولی درطول روز اپن استرس اضطراب هست گاهی وقتا قلب درد مثلا ازاسترس بازوی دست چپمم انگاری حس میشه ولی استرسم ک کم میشه خوب میشع