2777
2789
عنوان

حمله پانیک

| مشاهده متن کامل بحث + 2040 بازدید | 145 پست
تپش قلبتنگی نفس مشکلات معده احساس میکردم الانه که بمیرماحساس دیوانگی بی حسی بدن بیحالی

خوب منم علائم همینه ولی مثلا دریک ساعت شاید دوباربگیره ول کنه ینی پنیک این نیس مشکلم چیزدیک آیه؟ نکنه ازقلبمه 

تپش قلبتنگی نفس مشکلات معده احساس میکردم الانه که بمیرماحساس دیوانگی بی حسی بدن بیحالی

ببینید من حس میکنم بندِ دلم پاره میشه

دلم میریزه انگار بعد تپش قلب شدید میگیرم و گر میگیرم و لرزش پیدا میکنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچه هامن گاهی مثلاتوماشینم یانشسته درازکش کلا یهویی کلی افکارمنفی میادتوذهنم بعد هی میگم نکنه حمله قلبی بگیرم وخفه شم بعدنفسم قطع میشه تقلا میکنم اب دهنموقورت بدم بتونم نفس بکشم وحرف بزنم بعدش انگارداغ میشم بعد استرس شدیدمیلرزم حالت تهوع نفخ ودلشوره و اسهال تندتند میرم دستشویی معذرت میخام بدون کنترل بادمعده و لرزش بدن وآروغ بی اشتها وبیخاب ترس ووحشت بعدش که ارومترشدم تونستم حرف بزنم دیگه همش توذهنمه وناراحتم تکرانشه برام تا یک هفته همینطور بی اشتها و این حالاتو کم وبیش دارم بنطرتون پنیکه؟؟؟

رویکرد درمانی شناختی رفتاری که تمرکزش روی اصلاح سبک زندگی از طریق تمرینات رفتاری و اصلاح تله های شنا ...

روانشناس باید انجام بده برامون؟

منظورم اینه زیرنظر روانشناس باید رفتار درمانی بشه؟

خوب منم علائم همینه ولی مثلا دریک ساعت شاید دوباربگیره ول کنه ینی پنیک این نیس مشکلم چیزدیک آیه؟ نکن ...

شما احتمالا فقط استرس و اضطراب بالایی داری که اگه استرستو درمان نکنی طولانی مدت تبدیل به پانیک میشه اونوقت خیلی بدتره پس از همین الان بزن به بیخیالی

یاد بگیر که چیزی را که داری قدر بدانی، قبل از اینکه زندگی تو را وادار به قدردانی از چیزی کند که داشتی.
چ کپسولی بگوتوروخدا

دوکسپین ۱۰   امتحان کن شاید خداکمکی کرد واقعآ من حالم خیلی خراب بود وقتی می‌گرفتم دست پام سرد بیحس گزگز میشدخدارشکر باهمین کپسول رفع شد آزمایش نوشت برام نرفتم اینقدر حالم خوب شد 

ببینید من حس میکنم بندِ دلم پاره میشهدلم میریزه انگار بعد تپش قلب شدید میگیرم و گر میگیرم و لرزش پید ...

خوب مال من گر گرفتگی وکرختی پاها هست تپش قلب شدید گاهی اوقاتم لرزش