2777
2789
عنوان

پسر عمم جلوی شوهرم قربون صدقم میره

| مشاهده متن کامل بحث + 7221 بازدید | 202 پست
چقد طرف کرمو بوده از قصد میخواسته اینکارو کنه که تو دل شوهرت شک بندازه راجبت که متاسفانه موفقم شده

خدا لعنتش کنه تا پارسال به من میگفت اجی معلوم نبود دیشب چه دردی گرفته بود اینطوری کرد الان شوهرم نکنه فکر کنه از پارسال تا امسال چیزی شده😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیزی بینتون بوده یا قصد آزار دارهبه شوهرت بگو این اخلاقش همین بوده همش، بهش بگو هر وقت من بد رفتار ک ...

اخه رفتارش این مدلی نبود خیلی سرسنگین بود بعد جواب رد که دادم بهش و من ازدواج کردم عروسیم خیلی خوشحال بود و تا پارسال بهم میگفت اجی اصلا نمیدونم چه مرگش شده بود سر همون میترسم شوهرم فکر کنه از پارسال ی چیزی بینمون هست وای من بمیرم الهی اگه همچین فکری میکنه راجبم😭😭

اوخی برو باهاش اروم حرف بزن قربون صدقش برو نازش کن بوسش کن نترس هیچی نمیشه بهش حرفایی بزن که اروم بش ...

الان سرش درد میکنه میترسم سرم داد بزنه گریم بگیره جلوش😭😭

خدا لعنتش کنه تا پارسال به من میگفت اجی معلوم نبود دیشب چه دردی گرفته بود اینطوری کرد الان شوهرم نکن ...

از حرصش اینکارو کرده..چیزی نخورده بود احیانا که تو حال خودش نباشه؟من جات بودم بخدا برمیگشتم جلوش به عمم میگفتم اینا اثرات گل کشیدنه هااا عمه توهمی شده پسرت به متلک میگفتم خودشو جمع میکرد

من الان عشوم نمیاد فقط گریه میتونم بکنم😭😭

پدربزرگم همیشه میگفت ادمای گناهکار گریه میکنن حالا که تو گناهی نداری پس گریه نکن قوی باش برو اروم باهاش حرف بزن

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

وای الان بلند شد قرص استامینوفن خورد سرش درد میکنه فکر میکنم😭😭 من الان میترسم باهاش حرف بزنممم

هرچیزی زمان مناسب خودشو داره بزار به وقتش ولی خیلی طولش نده. شاید سرش بخاطر همین فکر زیاد درد میکنه 😂یکم اوکی شد همه چی آروم بود یه چای یا نوشیدنی چیزی بریز ببرین باهم بشینین باهاش صحبت کن 

پدربزرگم همیشه میگفت ادمای گناهکار گریه میکنن حالا که تو گناهی نداری پس گریه نکن قوی باش برو اروم با ...

به خدا تنها گناه من اینه از دعوا ترس دارم و شوهرمم از اون طرف خیلی دوست دارم😭

نمیدونی چقدر صلوات فرستادم چیزی نگه بهش ولی حس میکنم اونم تو شوک بوده اخه هیچکس انتظار همچین رفتار ی ...

مستقیم بهش پیام بده بگو دفه اخرت باشه 

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

هرکاری بهتر از سکوتیه که باعث بدبینی بیشترش بشه

بنظرت الان باهاش صحبت کنم یا بزارم چند ساعت دیگه وای یعنی انقدر سردرگمم دلم میخواد خودمو بکشم کنار یکی بیاد درست کنه همه چیزو مثل قبل😭😭

اگه باور نداری برو بیرون از تاپیکش

خودش گفت منم رفتم تو چیکار داری ریپلای میکنی عاخه😏

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..