2777
2789
عنوان

ادارسوختگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2025 بازدید | 39 پست
آخی خیلی بده  من گاهز اوقات ان ان هم میزنه زود خوب میشه ولی پزشکش گفت اصلاااا ان ان خوب نیست

منم دخترم حساسیت پوستی داشت فقط با ان ان جواب میداد چاره نبود میزدم چون کورتون داره دکتر واسو بچه موافق نیست وگرنه حتی درمان زخم بستر هم ان ان هست

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
دوست عزیز ادرار سوختگی مشکل همه مامانا هست . درسته که پوشک موثره ولی ترکیبات ادرار موقع دندون در اور ...

ممنونم عزیزم یعنی الان براش روغن کبد ماهی بگیرم؟

بعضی ها دلداری دادنشون عین بادزدن ذغاله هدفشون خنک شدنت نیست میخوان آتیشت بیشتر بشه  

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بچه رو تا غروب به دفعات با اب گرم بشور هر چند جيش نکرده باشه بعد با حوله ى تميز خشکش کن وبا پماد کال ...

همیشه مامی شبا بازش میزارم شلوارشم با آب گرم و صابون میشورم ممنون از جوابت عزیزم

بعضی ها دلداری دادنشون عین بادزدن ذغاله هدفشون خنک شدنت نیست میخوان آتیشت بیشتر بشه  
ممنونم عزیزم یعنی الان براش روغن کبد ماهی بگیرم؟

بله پماد روغن کبد ماهی . همه داروخونه ها دارن  به نظرم زودتر اثر میکنه کوچولو اذیت نشه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
بله پماد روغن کبد ماهی . همه داروخونه ها دارن  به نظرم زودتر اثر میکنه کوچولو اذیت نشه

هستید ی لحظه

بله بفرمایید من هی سر میزنم

می خواستم عکسشو بزارم ببینید واقعا ادار سوختگیه