pepperoni مدیر عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 449 عنوان ادارسوختگی | مشاهده متن کامل بحث + 2025 بازدید | 39 پست پاهای بچم بدجوری سوخته هرکاریشم میکنم فایده نداره داره بدتر میشه قرمز قرمز شده پماد ایروکس میزنم شبا هم پوشک نیست بعضی ها دلداری دادنشون عین بادزدن ذغاله هدفشون خنک شدنت نیست میخوان آتیشت بیشتر بشه 1396/11/07 | 07:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_گلهای_بهاری عضویت: 1395/08/19 تعداد پست: 40975 آخی خیلی بده من گاهز اوقات ان ان هم میزنه زود خوب میشه ولی پزشکش گفت اصلاااا ان ان خوب نیست منم دخترم حساسیت پوستی داشت فقط با ان ان جواب میداد چاره نبود میزدم چون کورتون داره دکتر واسو بچه موافق نیست وگرنه حتی درمان زخم بستر هم ان ان هست اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
pepperoni مدیر استارتر عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 449 دوست عزیز ادرار سوختگی مشکل همه مامانا هست . درسته که پوشک موثره ولی ترکیبات ادرار موقع دندون در اور ... ممنونم عزیزم یعنی الان براش روغن کبد ماهی بگیرم؟ بعضی ها دلداری دادنشون عین بادزدن ذغاله هدفشون خنک شدنت نیست میخوان آتیشت بیشتر بشه
pepperoni مدیر استارتر عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 449 بچه رو تا غروب به دفعات با اب گرم بشور هر چند جيش نکرده باشه بعد با حوله ى تميز خشکش کن وبا پماد کال ... همیشه مامی شبا بازش میزارم شلوارشم با آب گرم و صابون میشورم ممنون از جوابت عزیزم بعضی ها دلداری دادنشون عین بادزدن ذغاله هدفشون خنک شدنت نیست میخوان آتیشت بیشتر بشه
عطرياس عضویت: 1396/07/10 تعداد پست: 11151 همیشه مامی شبا بازش میزارم شلوارشم با آب گرم و صابون میشورم ممنون از جوابت عزیزم عشقمى قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍
pepperoni مدیر استارتر عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 449 عشقمى 😍😘عزیزی دوستم بعضی ها دلداری دادنشون عین بادزدن ذغاله هدفشون خنک شدنت نیست میخوان آتیشت بیشتر بشه
مامان_گلهای_بهاری عضویت: 1395/08/19 تعداد پست: 40975 ممنونم عزیزم یعنی الان براش روغن کبد ماهی بگیرم؟ بله پماد روغن کبد ماهی . همه داروخونه ها دارن به نظرم زودتر اثر میکنه کوچولو اذیت نشه اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
pepperoni مدیر استارتر عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 449 بله پماد روغن کبد ماهی . همه داروخونه ها دارن به نظرم زودتر اثر میکنه کوچولو اذیت نشه هستید ی لحظه بعضی ها دلداری دادنشون عین بادزدن ذغاله هدفشون خنک شدنت نیست میخوان آتیشت بیشتر بشه
مامان_گلهای_بهاری عضویت: 1395/08/19 تعداد پست: 40975 هستید ی لحظه بله بفرمایید من هی سر میزنم اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
pepperoni مدیر استارتر عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 449 بله بفرمایید من هی سر میزنم می خواستم عکسشو بزارم ببینید واقعا ادار سوختگیه بعضی ها دلداری دادنشون عین بادزدن ذغاله هدفشون خنک شدنت نیست میخوان آتیشت بیشتر بشه
مامان_گلهای_بهاری عضویت: 1395/08/19 تعداد پست: 40975 معمولا با عکس زیاد مشخص نمیشه اگر نگرانیتون زیاده ببرید دکتر بهتره اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚