2821
2789
عنوان

ادارسوختگی

2003 بازدید | 39 پست

پاهای بچم بدجوری سوخته هرکاریشم میکنم فایده نداره داره بدتر میشه قرمز قرمز شده پماد ایروکس میزنم شبا هم پوشک نیست 

بعضی ها دلداری دادنشون عین بادزدن ذغاله هدفشون خنک شدنت نیست میخوان آتیشت بیشتر بشه  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دختر من اینبار خیییلی بدسوخته بود آخرسر آلفا زدم و خوب شد

آخه هیچوقت ب این پوشکش حساسیت نداشت نمیدونم چرا سوخته خیلی بدجور شده اندازه کف دست قرمزو ملتهب شده

بعضی ها دلداری دادنشون عین بادزدن ذغاله هدفشون خنک شدنت نیست میخوان آتیشت بیشتر بشه  
آخه هیچوقت ب این پوشکش حساسیت نداشت نمیدونم چرا سوخته خیلی بدجور شده اندازه کف دست قرمزو ملتهب شده

آخی خیلی بده 

من گاهز اوقات ان ان هم میزنه زود خوب میشه ولی پزشکش گفت اصلاااا ان ان خوب نیست

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار

گل سرشور هست..از عطاری بکیر....ترجیحا سفیدش....عالیهههههه....آب میریزی روش شل ک شد...میکشی ب پای نی نی و پمپرسش میکنی

زینک اکساید بزن خیلی خوبه 

کلا حالت محافظ هم داره بعد از هر بار تعویض حتما بزن

موقعی ام که میشوری میخوای پوشک کنی اگه کوچکترین نم و خیسی داشته باشه میسوزه بزار خوووب خشک بشه پاش بعد پوشک کن

یه چیز واقعا معجزه آسا یه پودر نارنجی هست اونو از عطاری بگیر بزن یعنی دو بار بزنی پاش خوووبه خوب میشه اونم روی هستش 

من و خداوند هر روز صبح فراموش می کنیم.. "او" خطاهای من را و"من"لطف او را!!
گل سرشور هست..از عطاری بکیر....ترجیحا سفیدش....عالیهههههه....آب میریزی روش شل ک شد...میکشی ب پای نی ...

هیچ ضرری هم نداره..پای بچه رو خنک میکنی و زودی خوب میشه هر وقت ادرار سوختگی داصت گل سرشو.من خودم واسه بچه ام همیشه گلشرشور استفاده میکنم

اسمشو یادم نمیاد ولی من برا هر دو تا بچههام میزدم و گاهی که با هیچ پمادی خوب نمیشد با اون پودر نارنج ...

ممنونم حالا میرم میگیرم

عزیزم من متاسفانه تجربه ادرارسوختگی سرهردوپسرم زیاددارم،بهترینش که تجویزپزشک هم هست این سه تاپماد روتهیه کن دو سباربزنی خوب میشه پمادکلوتریمازول،پمادتریامسینولون ان ان واکسیددوزنگ نصف دوتای اولی،خوب هرسه رومخلوط کن وقشنگ بزن بپاش،عالیه وواسه جلوگیری ازادرارسوختگی من فقط وفقط ازپمادسوختگی اردن ابیرنگه نتیجه دیدم

قبلا مولفیکس بود حساسیت داشت الان مای بیبی

البته خیلی وقته مای بیبی باهاش مشکلی نداشت الان سوخته

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792