2777
2789
عنوان

ادارسوختگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2025 بازدید | 39 پست
عزیزم من متاسفانه تجربه ادرارسوختگی سرهردوپسرم زیاددارم،بهترینش که تجویزپزشک هم هست این سه تاپماد رو ...

ممنونم عزیزم

بعضی ها دلداری دادنشون عین بادزدن ذغاله هدفشون خنک شدنت نیست میخوان آتیشت بیشتر بشه  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من پریما استفاده میکنم تا حالا اصلا قرمزم نشده یبار که رفته بودم فروشگاه مای بی بی تخفیف گرفته بود گفتم امتحان کنم ببینم چطوره سومی رو پاش کردم دیدم قرمززز شده میخواد بسوزه دوباره پریما بستم قرمزیه سریع رفت

من پریما استفاده میکنم تا حالا اصلا قرمزم نشده یبار که رفته بودم فروشگاه مای بی بی تخفیف گرفته بود گ ...

پریما رو چند میگیری

بعضی ها دلداری دادنشون عین بادزدن ذغاله هدفشون خنک شدنت نیست میخوان آتیشت بیشتر بشه  
اسمشو یادم نمیاد ولی من برا هر دو تا بچههام میزدم و گاهی که با هیچ پمادی خوب نمیشد با اون پودر نارنج ...

این پودر نارجی نمیدونم اسمش چیه من با پماد آ د قاطی میکنم میزنم واقعا عالیه

دختر فروردین عاشق بهار..دو فرزند دارم پسرو دختر..🌹الهم انی اسئلک الخاتمه💚 خدایا من ازتو پایان خوب میخواهم🤗

بچه رو تا غروب به دفعات با اب گرم بشور هر چند جيش نکرده باشه بعد با حوله ى تميز خشکش کن وبا پماد کالاندولا هر بار خوب چربش کن *****اب رو اتيشه البته شورت وشلوارشم با صابون بچه تند تندبشور

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍
آخه متاسفانه عسلویه پیدا نکردم پزشک پوست 

من خودم پماد سودو کرم که قووطیه و رنگش طوسیه گرفتم واقعا خوب بود ولی مراقبتشخیلی مهمه.سعی کن خیلی باز باشه و هوا بهورا.حتما خشک باشه که پوشک بشه یعنی رطوبت نداشته باشه و اصلا از دستمال مرطوب این چندوقت استفاده نکن و با شامپو بچه اگه کثیفه پاهاش  بشور

دوست عزیز ادرار سوختگی مشکل همه مامانا هست . درسته که پوشک موثره ولی ترکیبات ادرار موقع دندون در اوردن هم بیشتر میسوزونه . من چون بچه هام فقط مولفیکس بهشون ساخت چیزی از پوشکای دیگه نمیدونم ولی شنیدم مای بی بی پریما از ساده بهتره . اما مشکل الانتون واقعا بچه رو نمیشه زیاد باز گذاشت بعدم پوشگای الان جذبش بالاست اون قبلنا بود که پوشکا خیس میشد پا رو میسوزوند  باید مشکل حل بشه از دارو عطاری اول بگم اون پودر نارنجی اسمش اکلیل سرنجه خوبه ولی به شدث رنگ میده دیگو این که نی نی رو با عرقیات خنک مثل شاطره بشورید یا بشونیدش توش چند دقیقه . پمادها هم پماد کالاندولا هست کرم سودوکریم خارجی هست من یه بار اینا داشتم همیشه خوب بود ولی اون بار جواب0نداد رفتم داروخونه گفتم پماد روغن کبد ماهی بهم داد واقعا عالن بود به نظرم الان اینو بگیرید ایرانیش همه جا هست منم همون گرفتم یه نکته وقتی کوچولو خوب شد وازلین تهیه کنید پاشو که شستید خشک کردید یه ذره وازلین بزنید چربی وازلین باعث میشه ادرار مستقیم رو پوستش نریزه البته روزای اول دقت کنید حساسیت نده 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
پودر نارنجی که با اب قاطی میشه اسمش میرکروم هست بهترین درمانشم گل سرشوره یه ذره با اب شل کن شب خاست ...

اون که شما گفتید قرمز و مایع هست اسمش مرکرکرمه واسه سوختگی خوبه ولی میگن جیوه داره جذب بدن میشه این پودره اسمش اکلیل سرنج هست

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚