2777
2789
ن اصلا دونوعهیکیش سطحیه از شی الوده و هرچیزیه یکی دیگش ک داخل بدن میزنه اون ازرابطه جنسیهوالامن ن اس ...

منم سطحیه اخه اول از صورتم شروع شد دقیقا درسته منم به شوهرم شک کردم الان شما گفتی مجردی گرفتی 

نه شیو نکن پخش میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما پاورفیت بخور استرس نداشته باش چای سبز،زنجبیل،سیر مصرف کن اینارو متخصصم بهم گفت حتما زیر نظر دکت ...

پاورفیت نوشته و خوردم 

تاکی باید بخورم؟همیشه؟!یاتازمانی که خوب نشدم باید مصرف کنم

احتمال اینکه از دستشویی عمومی بگیری خیلی خیلی کم چه بسا غیرممکنه مطمئنی اچ پی ویه؟

رفتی دکتر از قیافش فهمید یا چی نمونه برداری نکرد آزمایش نگرفت ؟

درمانت چجوری بود منظورم اینه که وقتی گفتی تحت درمان یعنی چی لیزر میکردی دارو مصرف میکردی یا چی؟

منم سطحیه اخه اول از صورتم شروع شد دقیقا درسته منم به شوهرم شک کردم الان شما گفتی مجردی گرفتی نه شیو ...

ن عزیزم اصلا این فکرارو راه نده به خودت بیماری واگیر دار از همچی پخش میشه...زندگیتوبکن خوب میشی❤️من ن استخر رفتم توعمرم واسه عفونت نه رابطه داشتم ولی کاش ادم نخاد یه بیماریو بگیره😔💔

احتمال اینکه از دستشویی عمومی بگیری خیلی خیلی کم چه بسا غیرممکنه مطمئنی اچ پی ویه؟رفتی دکتر از قیافش ...

عزیزم ببین من رفتم شمال اونجا هتل گرفتیم از سر کارمون رفتیم تواین مسافرت رفتم شیو کردم و تیغو گذاشتم روی دستشور ازونورم دستشویی بین راهی بیش ازحد کثیف رفتیم و مجبور بودم برم چون فاصله راه واینازیاد بود خلاصه که دسشویی هتلم فرنگی بود جداازاینا ب دکتر گفتم گفت از همیناس ک گرفتی چون بعد شمالم عود کرد ازونورم نه رابطه داشتم ن چیزی حتا ی رابطه دهانیم نداشتم ازونورم اصلا ب هیچ وجه از وسایل شخصی کسی استفاده نکردم یا ازدهنی کسی نخوردم کلاحساسم و بهداشتمم خیلی رعایت میکنم ایناروگفتم گفت ۱۰۰درصد ازهمون شمال گرفتی

بعدم ازمایش ننوشت چون دخترم ونمیتونم برم اماگفت دونوعه یکیش سطحیه ک مال همین شی الوده و ایناس ک بخوره ب پوست زگیل میشه نوع دوم از رابطه هس که توخود واژن میزنه ۹۹ درصد اون یه درصد ممکنه رو واژن بزنه ک اگه شریک جنسی اون قسمتیش ک زگیل داشته بزخورد کنه رو پوست واژن زده میشه...

پاورفیت نوشته و خوردم تاکی باید بخورم؟همیشه؟!یاتازمانی که خوب نشدم باید مصرف کنم

دکتر من بهم گفت تا یک سال باید برا تقویت سیستم ایمنی دارو مصرف کنم من به جاهای بد کشیده شده 

دهانه رحمم تغییر سلولی داشت و سین دو شدم لیزر کردم و این ماه باید برم برا معاینه دوباره

اگه میتونین حتما واکسن گارداسیل بزنین

گارداسیل واسه پیشگیریه ن درمان..بعدم میگن گیرنمیاد

نه باز هم موثره 

من مشهد زیر نظر دیانا حسینی هستم خودشون گفتن بزن 

اره الان نیست اما گفتن شاید تا اواخر اردیبهشت توزیع بشه مشهد البته

دکتر من بهم گفت تا یک سال باید برا تقویت سیستم ایمنی دارو مصرف کنم من به جاهای بد کشیده شده دهانه رح ...

نه واکسن نزنید تورو خدا نزنید هر تایپیشم که ندارید وارد بدن تون میشه آخه کشور های دیگه ممنوع‌ کردن شما باز میگید واکسن