2777
2789

بعد از لیزر زگیل پماد آسیکلویر برنه...هر سه چهار ساعت یکبار... و به مدت ۱۴ روز هر ۸ ساعت یکبار قرص اسیکلوویر ۴۰۰ و هر ۱۲ ساعت قرص سایمتدین ۲۰۰ بخوره...

این پماد و قرص ضد ویروس هست معمولا برای تبخال تناسلی تجویز میشه اما توی تحقیقات روی زگیل نتایج معناداری داشته‌ . دکتر تاییدش نمی کنه اما کسانی که استفاده کردن نتیجه گرفتن.

بگو ۲ ماه هر روز قرص پاورفیت روزی دو عدد یکی با نهار یکی با شام بخوره... اگه قرص کلستروم آغوز یا کلستروسام پیدا کردید روزی یدونه ازین یدونه پاورفیت.. 

این توصیه هارو یه دوستی به من داشتن می‌خوایم شماهم استفاده کنین شاید نتیجه گرفتین

من طبق تجربه خودم میگم

بنطرم به گفته یک دکتر تنها کفایت نکن.هم دکتر پوست برو و هم متخصص زنان

با توجه به اینکه مجرد هستی باید از روی شکل و ظاهر مشخص بشه زگیل هست یا نه .

خط اول درمان معمولا فریرز میکنن که اونم زیر نظر متخصص خوب باید انجام داده بشه .

من متاهل بودم و یکبار جواب تست پاپ اسمیرم مثبت شد و دفعه ی دوم بعد از شش سال کاملا منفی شدم.دکتر اولی بدون هیچ تستی بهم گفت زگیله درصورتی که من زگیل نداشتم .بعد از سالها دکتر بعدی برام تست نوشت و بهم گفت اثلا زگیل ندارم و پزشک اولی بدون هیچ تستی نسخه منو پیچیده بود 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من طبق تجربه خودم میگمبنطرم به گفته یک دکتر تنها کفایت نکن.هم دکتر پوست برو و هم متخصص زنانبا توجه ب ...

من ۲ ماه قبل این که صورتم زگیل بزنه تست پاپ اسمیر دادم اصلا اثری از HPV نبود حتی بعدش هم پاپ اسمیر گرفتن نشونی از HPV نبود تو آزمایش ولی ضایعه هارو داشتم 

😂😂این فکر میکنه ادم خرابا فقط میگیرن 😂😂یا درد و بیماری دست خود ادمه

من حسابم تعلیق شد نتونستم جوابتو بدم

ولی بخدا همچین منظوری نداشتم منظورم این بود ک خیلی این شرایط سخته

...

بله واسه من برطرف شد خدا رو شکر

خداروشکر عزیزم،میشه بپرشم چکارایی انجام دادی؟

چجوری شوهرت کنار اومد؟چجوری باهاش صحبت کردی من شوهرم قبلا بهم خیانت کرد دوبار ..حدود سه سال پیش ،از اون ب بعد و دیگه نمیدونم یعنی میشه از اون موقع من گرفته باشم و الان تو بارداری زگیل ها خودشون و نشون بدن؟ چون خودش زیگیل نداره