2777
2789
عزیزم ببین من رفتم شمال اونجا هتل گرفتیم از سر کارمون رفتیم تواین مسافرت رفتم شیو کردم و تیغو گذاشتم ...

اوه من اون نوع اولشو نمی‌دونستم تاحالا نشنیده بودم

ولی آزمایش فقط پاپ اسمیره مگه؟

من یکی از دوستام گرفته بود گفت اول نمونه برداری کردن فک نکنم نمونه برداری کاری به ورودی واژن داشته باشه میخوای یه دکتر دیگه برو بعد شروع کن به یه حرکتی زدن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه واکسن نزنید تورو خدا نزنید هر تایپیشم که ندارید وارد بدن تون میشه آخه کشور های دیگه ممنوع‌ کردن ش ...

گندش بزنن یه بیماریه که معلوم نی چیه بازم کرونامیکشت میرفت راحت میشدیم این که کلا معلوم نیس باید به چه سازیش برقصی ادم زندس ولی انگار داره مثل یه کسی که دوتاپانداره زندگی میکنه

دکتر من بهم گفت تا یک سال باید برا تقویت سیستم ایمنی دارو مصرف کنم من به جاهای بد کشیده شده دهانه رح ...

دقیقا باید سیستم ایمنی بدنتو تقویت بشه. مواد قندی مصرف کم بشه. یه خانوم دکتر معصومه محمد پور هست تو اینستا یه روش درمان گذاشته بود اولترا لیکوپن و اولترا ویتامین سی و یک روز درمیون نمیدونم یا هر روز آمپول ویتامین سی داخل سروم به مدتی که خودش مشخص کرده خیلیا جواب گرفتن و بعد اون آزمایشش ن منفی شده بود اینستا پیج داره هایلایت هاشو بخونید. پولیم نیست محققه

گندش بزنن یه بیماریه که معلوم نی چیه بازم کرونامیکشت میرفت راحت میشدیم این که کلا معلوم نیس باید به ...

بخدا خوب میشی شریک جنسیت نم باید مراعات کنه چیزی نیست خوب نشه. فکر کنم اونام که داشتن اول که این آمپول ها زده بودن میگفتن خودشون ریزش داشتن بعد کم کم خوب شدند. 

😧جدی میگید مطمئنید؟از کجا شنیدید

خب شما مثل تایپ 16 گرفتید اون واکسن واسه چند نوع تایپه بقیشم وارد بودنتون میکنید. مثل واکسن های کرونا که اومد. چقدر مردم بیچاره کرده. چقدر کم شکلات قلبی ریزش مو چقدر گه مغزی ایجاد شده. خود ک شی افزایش پیدا کرده مردم تحملشون کم شده. ناباروری ها. 

نمیدونم..بدشانسی یه هفته مونده به عید فهمیدم و رفتم دکتر

به نظرم بدنیست با یه دکتر دیگه هم مشورت کنی

دوست من که گرفته بود تا جایی که میدونم بلافاصله بعد اینکه فهمید اچ پی ویه گارداسیل زد لیزر کرد پاپ اسمیر داد یه چن تا دیگه کار هم کرد که یادم نیست و بعضیا هم اسمشو نمی‌دونم