2777
2789
ارهمطمئنم رفتم دکتر اصلا۳ تابود تحت درمان بودم ۲ روز بعد پریود شدم یهویی اینقد شدخیلی اذیت میشم نه م ...

هر کدوم درمان ها رو انجام دادی خوبه درمانش یکم سخته ولی پیگیر باش  و خوب میشه استرس کارتو سخت تر میکنه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂این فکر میکنه ادم خرابا فقط میگیرن 😂😂یا درد و بیماری دست خود ادمه

ن فکر نمیکنم اینجوری بوده منظورش... میگه حس بدیه... درضمن من شنیدم از تواستخرهم حتی امکانش هست براهمین میترسم برم استخر

چ زمستان غم انگیزی خواهدشد ماه دی باشد و آغوشت کم باشد.برای از دست دادنت زمستان فصل نامردی ست.

ن فکر نمیکنم اینجوری بوده منظورش... میگه حس بدیه... درضمن من شنیدم از تواستخرهم حتی امکانش هست براهم ...

عزیزم من فقط تنها خلافم دستشویی عمومی بود همه چیو رعایت کردم نمیدونم ازکجاپیداشده 

کاش میمردم خیلی اذیت میشم هردفعه بهش فکر میکنم یا دارو میزنم گریه میکنم فقط

همه کارکردم بخداخیلی عصابم خوردهایناچقدر طول میکشه؟

اگه هر شب نوشته بود استفاده کنی توی ۲ هفته میره گفت پنبه پر سرکه سیب کن بعد روش دارچین بزن بزار روش تا صبح ولی گفت خیلی میسوزونه دوستم داشت بهش گفتم ۱۰ تا زیگیل داشت همه از بین برد جای هر دکتر رفت خوب نشود به خدا با اینا خوب شد 

مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏
۱۵ روزه میزنم اینجوری شدن یعنی بازم پدوفیلینو ادامه بدم فکر لیزر نباشم؟

زیاد نزن جاش میومنه سفید شده جاش نزن دیگه نه دیگه لازم نیست لیزر بری اگه برجسته باشه لیزر میکنن 

شما از کجا گرفتی میگن ۱۰۰ درصد از رابطه اس منم به غیر شوهرم باکسی نبودم شوهرمم انکار میکنه واقعا نمی ...

ن اصلا دونوعه

یکیش سطحیه از شی الوده و هرچیزیه یکی دیگش ک داخل بدن میزنه اون ازرابطه جنسیه

والامن ن استخر رفتم ن توعمرم یه رابطه درحد لمس کردن جنس مخالف داشتم... من فقط رفتم شمال تودسشوییا بین راه اونجا بعدش ۲ ۳ هفته بعد جاش میخارید یهوهم عودکرد فک کردم واسه شیو کردنه اینجوری شده بازم دیدم نمیرن و خوب نمیشن بعد ۳ ماه رفتم دکترگف زگیله

بعدمن الان شیو کنم خوبه یانه؟دارم اذیت میشم

عزیزم من فقط تنها خلافم دستشویی عمومی بود همه چیو رعایت کردم نمیدونم ازکجاپیداشده کاش میمردم خیلی اذ ...

مردن چیه دختر... قوی باش... چیزخااصی نیست بزرگ نکن واسه خودت 

چ زمستان غم انگیزی خواهدشد ماه دی باشد و آغوشت کم باشد.برای از دست دادنت زمستان فصل نامردی ست.

سیستم ایمنی بدنتو بالا ببرید. هرچیزی فاقد زینک و منیزیوم هست مصرف نکنید که مجدد عود نکنه. 

روزانه 1500میلی گرم ویتامین سی مصرف کنید. اولترا لیکوپن و اولترا ویتامین سی بیارید تو برنامه روزانتون. 

زیاد نزن جاش میومنه سفید شده جاش نزن دیگه نه دیگه لازم نیست لیزر بری اگه برجسته باشه لیزر میکنن

شیو چی بکنم؟خیلی دارم اذیت میشم دقیقا روی زگیلامم درومده

لابیاهام خونریزی پیداکرده اصلا دراین حد بد شدن فقط یه شیو حالموخوب میکنه نمیدونم درسته یانه اصلا باتیغ انجام بدم ندم واقعانمیدونم همش بلاتکلیفم