2777
2789
عنوان

کیا سرترالین یا آسنترا میخورن

327 بازدید | 40 پست

تازه شروع کردم دوروزه یک چهارم میخورم 

خیلی حالمو بدتر کرده شب ها هم بی خواب شدم و فکر و خیال شدید باردارم هستم دکتر گفت بخور باید چیکار کنم

عوارضش تا کی هست؟

من نتونستم تحمل کنم دوسه روز اول قطعش کردم دگ داشتم توهم میزدم حساسیتم داشتم صورتم پف کرده بود

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو بارداری سعی کن نخور تا بگذره بالاخره قرصه دیگه من سرترالین چند روز خوردم خیلی حالم بدشد گلوم گرفته شد

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم

برای منم بیخوابی میاره و شکم درد وحالت تهوع

یک الی دوهفته طول میکشه اگه عوارض ادامه داشت  با دکتر صحبت کن جایگزین یا یه داروی دیگه بنویسه

عجیبه ولی معمولا باردارها نباید داروی اعصاب بخورن... 

بخاطر حالتای افسردگیم خوردم تازه دوتا یک چهارم حالم خیلی بد شد

دوز دارو رو کم برات شروع کرده خوبه. برای من نصف بود

اصلا کافئین نخور وقتی آسنترا میخوری

واینکه اگه بی خوابی  میشی ظهر یا صبح بخور که تا شب اثرش کم بشه شبا بتونی بخوابی

داروی خوبیه شادی اوره واضطراب رو کم میکنه

برای بچه تون مشکلی پیش نیومد من خیلی نگرانم

ن خدارشكر منم همش فكرميكردم بچم چي ميشه حالم خيلي بدبود حملات استرسي شبيه پنيك داشتم نگران نباش زيرنظردكتر مصرف كني چيزي نميش خيلي هارو ميشناسم خوردن بچهاسون سالمن