آره دکترم هم گفت تو باید بری پیش روانشناساین داروها فقط سرپوشناصلا دوست ندارم دارو بخورم تو بارداری ...
طبق دستور پزشکت پیش بروخیلی ها توبارداری میخورن نگران نباش. داروهای اعصاب اوایلش حالت بدتر میکنه اگه غیرقابل تحمل بود بگو عوض کنه واسه من غیرقابل تحمل بود گلوم انگار یکی محکم گرفته بود. افکار منفی زیاد طبیعیه تایه مدت بعدیه ماه اثر میکنه. صبح بعدصبحانه بخور که بی خوابت نکنه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
آره دکترم هم گفت تو باید بری پیش روانشناساین داروها فقط سرپوشناصلا دوست ندارم دارو بخورم تو بارداری ...
عزیزم فقط اومدم بگم که منم دقیقا عین شما از قبل بارداری هام افسردگی و اضطراب داشتم تحت درمان بودم ،بارداریم یهویی بود ولی به دکترت اعتماد کن و بعد دوهفته اگر نساخت حتما بهش اطلاع بده،در توانت اگر هست حتما از یک روانشناس کمک بگیر،حتی آنلاین.به سلامتی این دوره رو انشالله پشت سر بگذارین.
مشاوره روانپزشکی قراره برم شما هم یعنی دارو خوردید برای بچتون مشکل پیش نیومد؟؟بعدش تونستید قطع کنید؟
آره دارو رو که راحت میتونید بعد ۶ماه یا یک سال در کنار پزشکتون کنار بگذارید.فقط حتما با روانشناس در ارتباط باشید خیلی موثره.من الان سه ساله مداوم در ارتباطم،خیلی کمک کننده است
من همش فکرم تو آینده است ک چی میشه با دوتا بچه تو شهر غریب دوری از خانواده منو ب این روز انداخت
گفتم ک شرایط منم شبیه شماست،تو غربت دو تا بچه وباقی مشکلات ولی این کمک ها باعث شده رشد کنم و هنوز ادامه داره،داشتن یک روانشناس خوب کنار آدم خیلی مفیده،من کلی عوض کردم تا الان آنلاین دارم ادامه میدم