2777
2789

💟 اینجا نمیشه دردودل و صحبت و گفتگو کرد ••• 💟

تو این سایت نمیشه دیگه غیبت و دردودل و صحبت و گفتگو کرد یا همدردی و دلگرمی و مشورت و راهنمایی خواست و سوال پرسید یا جاروجنجال و بحث و جدل و دعوا و درگیری و اختلاف و حاشیه و یک کلاغ چهل کلاغ و تبدیل به یه پرونده قضایی و حقوقی و کیفری و جنایی و ••• میشه یا میان قضاوت و فحش و ناسزا و اصطلاحات و الفاظ بد رکیک و زشت و زننده تحویل آدم تو کامنت ها و اظهارنظرها میدن یعنی منظور مدیر و استارتر اصلا منظورش و عنوان و محتوا و موضوعش یه مسئله و معضل دیگه بوده بقیه بدون اینکه متوجه بشن یا درک کنن بدون برداشت درست صحنه سازی میکنن و اصلا آدم پشیمان و ندیم میشه از اینکه تاپیک نوشته و با دادارودودور شیپور و کرنا بدست انگاری آدم رو حین ارتکاب جرایم گرفتن و تهدید و متهم و مجرم گناهکار و زندانی میکنن انگار که مامور کلانتری و پلیس و قاضی و وکیل مدافع هستن و اینجا هم دادگستری و خدمات قضایی و پاسگاه و بازداشتگاه هستش ابرو و حیثیت و شرف برای ادم نمیذارن با اینکه‌ ناشناسیم و بیوگرافی و شخصیت و 

کاراکتر رو نمیدونن و نمیشناسن !!!! ••• 

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••