2777
2789
عنوان

طلا فروشی

418 بازدید | 28 پست

به نظرتون طلا میاد ۶ یا نه ؟؟؟ 

میشه برای سلامتی اقا امام زمان و همه خانوادم یه صلوات بفرستید 😍 خدایا تو تنها تکیه گاهمی امیدم بعد خودت به خودته . دشمن شادم نکن مهربونم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش یه دور تا ۸بره من اینارو بفروشم بعد بیاد رو پنج😂😬

خخخخخخخخخ 

میشه برای سلامتی اقا امام زمان و همه خانوادم یه صلوات بفرستید 😍 خدایا تو تنها تکیه گاهمی امیدم بعد خودت به خودته . دشمن شادم نکن مهربونم 

امروز که کاهش داشته منی که به همه گفتم نخرید دیروز رفتم خریدم.قصد خرید نداشتم طلا فروش گفت بخر پایین نمیاد گولشو خوردم.

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
بچه هااا ما نزدیک ۲۰۰ تومن طلا خام خریدیم با ۷.۹۰۰ چه کنم 😭

اشکال نداره عجله نکن فقط بفروشی

بزارید بمونه نفروشید با ضرر من یه تحلیلگر میشناسم میگفت طلا ده ماه استراحت میکنه بعد دوباره رشدشو شر ...

وای بیچاره داداشم باچه ذوقی اینو خرید به عنوان اینکه سود کنه کمک زندگیش بشه😭

بزارید بمونه نفروشید با ضرر من یه تحلیلگر میشناسم میگفت طلا ده ماه استراحت میکنه بعد دوباره رشدشو شر ...

وای بیچاره داداشم باچه ذوقی اینو خرید به عنوان اینکه سود کنه کمک زندگیش بشه😭