2777
2789
عنوان

طلا فروشی

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 28 پست
وای بیچاره داداشم باچه ذوقی اینو خرید به عنوان اینکه سود کنه کمک زندگیش بشه😭

بابا اینا توافق نمیکنن 

ایران یعنی غزه 

امریکا یعنی اسرائیل 

....

میشه برای سلامتی اقا امام زمان و همه خانوادم یه صلوات بفرستید 😍 خدایا تو تنها تکیه گاهمی امیدم بعد خودت به خودته . دشمن شادم نکن مهربونم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یاد داستان پیر مرد افتادم میگفت چه باران ببارد چه باران نبارد ما بدبختیم 🥴

میشه برای سلامتی اقا امام زمان و همه خانوادم یه صلوات بفرستید 😍 خدایا تو تنها تکیه گاهمی امیدم بعد خودت به خودته . دشمن شادم نکن مهربونم 

اینا خودشون طلا وارد کشور کردن طلا تو دوماه طلا از ۳ رسید به ۸ بعد که طلا رو فروختن دوباره کشیدن پایین مثل بازار بورس دوباره طلا وارد کنن طلا رو میبرن بالا ملت مام همه میرن طلا میخرن اینا کسری بودجه رو اینجوری از جیب ملت میخان تامین کنن دیگ خسته شدیم خدا کنه اگه میخاد جنگ شه زود تر بشه بزنن بکشن تموم شه دیگ 

ماهم بابام و داداشم با چه سختی اینو خریدن که کمکشون بشه🫠

شد ۷۴۰۰