منم احتمالا اول هفته ی سی و هفت رنگ میکنم . اینجوری هم واسه عید هم واسه زایمان اماده ام .
به دنیا نیامدهایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بیراهی مردم را قضاوت کنیم. ما مرکز دنیا نیستیم، حتی اگر این به نظرمان برسد. ما لبریز از اشتباهات و کمبودهایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر میکنیم..
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
منم موهام خیلی سفید شده دیگه دوست ندارم تو آیینه نگاه کنم خودمم زود زود رنگ میکردم
مشکل منم همینه دیگه . یه طرف سرم کلا سفید شده .
به دنیا نیامدهایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بیراهی مردم را قضاوت کنیم. ما مرکز دنیا نیستیم، حتی اگر این به نظرمان برسد. ما لبریز از اشتباهات و کمبودهایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر میکنیم..
ن منظورم رنگ هایی ک خودتون میش درست کنید تو نت سرچ کن رنگ های گیاهی
دیدم عزیزم . همونایی ک با ترکیب حنا درست میشه، ولی من واقعا حرفه یی تو این کارا ندارم . نمیخوام ریسک کنم .