منم احتمالا اول هفته ی سی و هفت رنگ میکنم . اینجوری هم واسه عید هم واسه زایمان اماده ام .
به دنیا نیامدهایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بیراهی مردم را قضاوت کنیم. ما مرکز دنیا نیستیم، حتی اگر این به نظرمان برسد. ما لبریز از اشتباهات و کمبودهایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر میکنیم..
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم موهام خیلی سفید شده دیگه دوست ندارم تو آیینه نگاه کنم خودمم زود زود رنگ میکردم
مشکل منم همینه دیگه . یه طرف سرم کلا سفید شده .
به دنیا نیامدهایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بیراهی مردم را قضاوت کنیم. ما مرکز دنیا نیستیم، حتی اگر این به نظرمان برسد. ما لبریز از اشتباهات و کمبودهایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر میکنیم..
ن منظورم رنگ هایی ک خودتون میش درست کنید تو نت سرچ کن رنگ های گیاهی
دیدم عزیزم . همونایی ک با ترکیب حنا درست میشه، ولی من واقعا حرفه یی تو این کارا ندارم . نمیخوام ریسک کنم .