2777
2789

منم احتمالا اول هفته ی سی و هفت رنگ میکنم . اینجوری هم واسه عید هم واسه زایمان اماده ام .

به دنیا نیامده‌ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بی‌راهی مردم را قضاوت کنیم. ما مرکز دنیا نیستیم‌، حتی اگر این به نظرمان برسد. ما لبریز از اشتباهات و کمبود‌هایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می‌کنیم..
منم احتمالا اول هفته ی سی و هفت رنگ میکنم . اینجوری هم واسه عید هم واسه زایمان اماده ام .

منم موهام خیلی سفید شده دیگه دوست ندارم تو آیینه نگاه کنم خودمم زود زود رنگ میکردم

امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السو

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم موهام خیلی سفید شده دیگه دوست ندارم تو آیینه نگاه کنم خودمم زود زود رنگ میکردم

مشکل منم همینه دیگه . یه طرف سرم کلا سفید شده . 

به دنیا نیامده‌ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بی‌راهی مردم را قضاوت کنیم. ما مرکز دنیا نیستیم‌، حتی اگر این به نظرمان برسد. ما لبریز از اشتباهات و کمبود‌هایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می‌کنیم..
از رنگای طبیعی استفاده کنید

احتمالا رنگ گیاهی میخرم ،

ن منظورم رنگ هایی ک خودتون میش درست کنید تو نت سرچ کن رنگ های گیاهی

دیدم عزیزم . همونایی ک با ترکیب حنا درست میشه، ولی من واقعا حرفه یی تو این کارا ندارم . نمیخوام ریسک کنم .